National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ალკოჰოლიანი სასმელი "ხვანჭკარული" რატი ლობჟანიძე, დევი ლობჟანიძე, არჩილ ლობჟანიძე.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2000 02 10 # 3Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვPatent information: 635, Y, 2000-05-10, published, SakpatentiOther title:
  • = Alcoholic Drink “Khvanchkaruli” : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2000 635 Y : (51) C 12 G 1/02 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C12G1/02
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი პროდუქციის ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ალკოჰოლიანი სასმე- ლების ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ალკოჰოლიანი სასმელი შეიცავს მცენარეული ნედლეულის ექსტრაქტს წითელი და თეთრი ღვინოების, მაგალითად, "ხვანჭკარა" და "თეთრა" წარმოების ნარჩენ ჭაჭაზე შაქარ- წყლის ალკოჰოლური დუღილით მიღებული ექსტრაქტის სახით, სპირტს, შაქარს, საკვებ მჟავას ღვინის ან ლიმონმჟავას სახით, არომატიზატორს ჟოლოს, ან მოცხარის, ან მოცვის ესენციების სახით, წყალს, დამატებით შეიცავს ნატურალურ წითელ საღებავს ჭარხლის ან ანწლის წვენების სახით, ინგრედიენტების შემდეგი თანაფარდობით კგ/1000 დალ. სასმელზე: მცენარეული ნედლეულის ექსტრაქტი 5000-9000 სპირტი 60-1000 შაქარი 1000-3500 საკვები მჟავა 40-150 არომატიზატორი 10-200 ჭარხლის ან ანწლის წვენი 10-150 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ალკოჰოლიანი სასმელების წარმოება.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი C12G1/02 (Browse shelf(Opens below)) U 2000 635 Y Not for loan 2014-5562

1. ტექნიკური შედეგი პროდუქციის ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ალკოჰოლიანი სასმე- ლების ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ალკოჰოლიანი სასმელი შეიცავს მცენარეული ნედლეულის ექსტრაქტს წითელი და თეთრი ღვინოების, მაგალითად, "ხვანჭკარა" და "თეთრა" წარმოების ნარჩენ ჭაჭაზე შაქარ- წყლის ალკოჰოლური დუღილით მიღებული ექსტრაქტის სახით, სპირტს, შაქარს, საკვებ მჟავას ღვინის ან ლიმონმჟავას სახით, არომატიზატორს ჟოლოს, ან მოცხარის, ან მოცვის ესენციების სახით, წყალს, დამატებით შეიცავს ნატურალურ წითელ საღებავს ჭარხლის ან ანწლის წვენების სახით, ინგრედიენტების შემდეგი თანაფარდობით კგ/1000 დალ. სასმელზე: მცენარეული ნედლეულის ექსტრაქტი 5000-9000 სპირტი 60-1000 შაქარი 1000-3500 საკვები მჟავა 40-150 არომატიზატორი 10-200 ჭარხლის ან ანწლის წვენი 10-150 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ალკოჰოლიანი სასმელების წარმოება.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.