ნახევრადტკბილი წითელი ღვინის წარმოების ხერხი დევი ლობჟანიძე, რატი ლობჟანიძე, არჩილ ლობჟანიძე.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2000 01 10 # 1Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 2 გვPatent information: 615, Y, 2000-04-10, published, SakpatentiOther title:- = Method for Production of Semisweet Red Wine : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2000 615 Y : (51) C 12 G 1/02 (IPC, 2006)
- C12G1/02
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | C12G1/02 (Browse shelf(Opens below)) | U 2000 615 Y | Not for loan | 2014-5571 |
1. ტექნიკური შედეგი მიღებული პროდუქციის თვითღირებულების შემცირება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს ალექსანდროულის, მუჯურეთულის, ოჯალეშის, საფერავის, ძველშა- ვას, რქაწითელის, თეთრას და ცოლიკოურის ჯიშის ყურძნის დაჭყლეტას, კლერტის გაც- ლას, მიღებულ დურდოში ღვინო "ხვანჭკარას" წარმოების ნარჩენი ნაწნეხი ფრაქციების შეტანას, დურდოს სულფიტაციას, საფუვრის წმინდა კულტურის შეტანას, დუღილს 5-7 % ნარჩენ შაქრამდე, თვითნადენი ღვინომასალის დურდოსაგან მოცილებას, გაცივებას და დაყოვნებას. 3. გამოყენების სფერო მეღვინეობა,კერძოდ, ნახევრადტკბილი წითელი ღვინოების წარმოების ხერხები.
There are no comments on this title.