National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ნახევრადტკბილი წითელი ღვინის წარმოების ხერხი დევი ლობჟანიძე, რატი ლობჟანიძე, არჩილ ლობჟანიძე.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2000 01 10 # 1Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 2 გვPatent information: 615, Y, 2000-04-10, published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Production of Semisweet Red Wine : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2000 615 Y : (51) C 12 G 1/02 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C12G1/02
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი მიღებული პროდუქციის თვითღირებულების შემცირება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს ალექსანდროულის, მუჯურეთულის, ოჯალეშის, საფერავის, ძველშა- ვას, რქაწითელის, თეთრას და ცოლიკოურის ჯიშის ყურძნის დაჭყლეტას, კლერტის გაც- ლას, მიღებულ დურდოში ღვინო "ხვანჭკარას" წარმოების ნარჩენი ნაწნეხი ფრაქციების შეტანას, დურდოს სულფიტაციას, საფუვრის წმინდა კულტურის შეტანას, დუღილს 5-7 % ნარჩენ შაქრამდე, თვითნადენი ღვინომასალის დურდოსაგან მოცილებას, გაცივებას და დაყოვნებას. 3. გამოყენების სფერო მეღვინეობა,კერძოდ, ნახევრადტკბილი წითელი ღვინოების წარმოების ხერხები.
List(s) this item appears in: ღვინო
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი C12G1/02 (Browse shelf(Opens below)) U 2000 615 Y Not for loan 2014-5571

1. ტექნიკური შედეგი მიღებული პროდუქციის თვითღირებულების შემცირება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს ალექსანდროულის, მუჯურეთულის, ოჯალეშის, საფერავის, ძველშა- ვას, რქაწითელის, თეთრას და ცოლიკოურის ჯიშის ყურძნის დაჭყლეტას, კლერტის გაც- ლას, მიღებულ დურდოში ღვინო "ხვანჭკარას" წარმოების ნარჩენი ნაწნეხი ფრაქციების შეტანას, დურდოს სულფიტაციას, საფუვრის წმინდა კულტურის შეტანას, დუღილს 5-7 % ნარჩენ შაქრამდე, თვითნადენი ღვინომასალის დურდოსაგან მოცილებას, გაცივებას და დაყოვნებას. 3. გამოყენების სფერო მეღვინეობა,კერძოდ, ნახევრადტკბილი წითელი ღვინოების წარმოების ხერხები.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.