Normal view MARC view ISBD view

ლიქიორი "კაკაო" გულნარა ღვალაძე.

Contributor(s): ღვალაძე, გულნარა გამომგონებელი | საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი.
Material type: materialTypeLabelBookქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 1999 05 05 # 6. Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვ.Patent information: 471, Y, 1999-05-05, published, SakpatentiOther title: = Liqueur “Cocoa” : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 1999 471 Y : (51) C 12 G 3/04 (IPC, 2006).Subject(s): ალკოჰოლიანი სასმელები | ლიქიორი | სასმელები | კაკაო | კვების მრეწველობა | ლიქიორ-არაყის წარმოებაOnline resources: პატენტის სრული ტექსტი ნახეთ აქ | სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული აღწერილობა მონახეთ აქ | Search patent description for the utility model here Summary: 1. ტექნიკური შედეგი კვებითი ღირებულების ამაღლება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ლიქიორი შეიცავს მას%: 12-14 კაკაოს, 28-30 შაქარს, 28-30 რძეს, 0,003- 0,004 ვანილინს, დანარჩენ სპირტწყალხსნარს. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ ლიქიორ-არაყის წარმოება.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2
კორპ. 2, საცავი
C12G3/04 (Browse shelf) U 1999 471 Y Not for loan

1. ტექნიკური შედეგი კვებითი ღირებულების ამაღლება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ლიქიორი შეიცავს მას%: 12-14 კაკაოს, 28-30 შაქარს, 28-30 რძეს, 0,003- 0,004 ვანილინს, დანარჩენ სპირტწყალხსნარს. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ ლიქიორ-არაყის წარმოება.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2019

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას