ფენოლური ნაერთებით გაჯერებული წითელი ჯიშის ყურძნის წვენის დამზადების ხერხი ელენე სალია, ჯემალ მოლოდინაშვილი, ნანა ებელაშვილი, ნონა ჯორჯიკია, ირმა ბაღაშვილი, ნინო ჩხარტიშვილი.
Contributor(s): სალია, ელენე გამომგონებელი
| მოლოდინაშვილი, ჯემალ გამომგონებელი
| ებელაშვილი, ნანა გამომგონებელი
| ჯორჯიკია, ნონა გამომგონებელი
| ბაღაშვილი, ირმა გამომგონებელი
| ჩხარტიშვილი, ნინო გამომგონებელი
| საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი
.
Material type: 
Item type | Current location | Call number | Copy number | Status | Date due |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A23L2/02 (Browse shelf) | P 2011 5238 B | Not for loan |
Browsing ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 Shelves , Shelving location: კორპ. 2, საცავი Close shelf browser
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
ხერხი ითვალისწინებს საფერავის, თავკვერის, ასურეთული შავის, შავკაპიტოს, ან მესხური შავის მტევნების გარეცხვას, კლერტის გაცლას, დაჭყლეტას, გაცხელებას, გამოწნეხვას და მიღებული წვენის პასტერიზაციას, ამასთან, ყურძნის მტევნებს გარეცხვის შემდეგ აცხელებენ 85°C ტემპერატურაზე პერიოდული მორევით, 25°C ტემპერატურამდე გაგრილების შემდეგ კი აცილებენ კლერტს და ჭყლეტავენ, მიღებულ დურდოს აცხელებენ 85°C ტემპერატურაზე 2 საათის განმავლობაში მორევით, 25°C ტემპერატურამდე გაგრილების შემდეგ დურდოს გამოწნეხავენ და მიღებულ წვენს აყოვნებენ 3 საათის განმავლობაში.
There are no comments for this item.