Normal view MARC view ISBD view

პოლიფენოლური ნაერთებით კონცენტრირებული ხილ-კენკრის წვენის მიღების ხერხი ნანა ებელაშვილი, ელენე სალია, ნონა ჯორჯიკია, ჯემალ მოლოდინაშვილი, ნინო ჩხარტიშვილი.

Contributor(s): ებელაშვილი, ნანა გამომგონებელი | სალია, ელენე გამომგონებელი | ჯორჯიკია, ნონა გამომგონებელი | მოლოდინაშვილი, ჯემალ გამომგონებელი | ჩხარტიშვილი, ნინო გამომგონებელი | საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი.
Material type: materialTypeLabelBookქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2011 06 10 # 11.Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვ. ; მუხლები:1 დამოუკიდებელი. ცხრილი: 1.Patent information: 5236, B, 2011-06-10, published, SakpatentOther title: = METHOD FOR RECEPTION OF FRUIT AND BERRY JUICES CONCENTRATED BY POLYPHENOLIC CONNECTIONS : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2011 5236 B : (51)A 23 L 2/00 (IPC, 2006).Subject(s): სასმელები | უალკოჰოლო სასმელები | პოლიფენოლური ნაერთი | ხილ-კენკრა | წვენიOnline resources: Search patent description for inventions here Summary: ხერხი ითვალისწინებს ხილ-კენკრის გაცხელებას, გაციებას, გამოწნეხვას, ლექის მოცილებას და სტერილიზაციას, ამასთან, შავი თუთის, მაყვლის ან ალუბლის (კურკაგაცლილ) დაუჭყლეტავ ნაყოფს აცხელებენ 90°C ტემპერატურაზე მუდმივი მორევით ერთი საათის განმავლობაში, გამოწნეხვის შემდეგ მიღებულ წვენს აყოვნებენ გრილ სათავსში 3 - 4 საათის განმავლობაში.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2
კორპ. 2, საცავი
A23L2/00 (Browse shelf) P 2011 5236 B Not for loan

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ხერხი ითვალისწინებს ხილ-კენკრის გაცხელებას, გაციებას, გამოწნეხვას, ლექის მოცილებას და სტერილიზაციას, ამასთან, შავი თუთის, მაყვლის ან ალუბლის (კურკაგაცლილ) დაუჭყლეტავ ნაყოფს აცხელებენ 90°C ტემპერატურაზე მუდმივი მორევით ერთი საათის განმავლობაში, გამოწნეხვის შემდეგ მიღებულ წვენს აყოვნებენ გრილ სათავსში 3 - 4 საათის განმავლობაში.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2019

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას