National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

პოლიფენოლური ნაერთებით კონცენტრირებული ხილ-კენკრის წვენის მიღების ხერხი ნანა ებელაშვილი, ელენე სალია, ნონა ჯორჯიკია, ჯემალ მოლოდინაშვილი, ნინო ჩხარტიშვილი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2011 06 10 # 11Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვ. ; მუხლები:1 დამოუკიდებელი. ცხრილი: 1Patent information: 5236, B, 2011-06-10, published, SakpatentOther title:
  • = METHOD FOR RECEPTION OF FRUIT AND BERRY JUICES CONCENTRATED BY POLYPHENOLIC CONNECTIONS : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2011 5236 B : (51)A 23 L 2/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23L2/00
Online resources: Summary: ხერხი ითვალისწინებს ხილ-კენკრის გაცხელებას, გაციებას, გამოწნეხვას, ლექის მოცილებას და სტერილიზაციას, ამასთან, შავი თუთის, მაყვლის ან ალუბლის (კურკაგაცლილ) დაუჭყლეტავ ნაყოფს აცხელებენ 90°C ტემპერატურაზე მუდმივი მორევით ერთი საათის განმავლობაში, გამოწნეხვის შემდეგ მიღებულ წვენს აყოვნებენ გრილ სათავსში 3 - 4 საათის განმავლობაში.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23L2/00 (Browse shelf(Opens below)) P 2011 5236 B Not for loan 2014-5650

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ხერხი ითვალისწინებს ხილ-კენკრის გაცხელებას, გაციებას, გამოწნეხვას, ლექის მოცილებას და სტერილიზაციას, ამასთან, შავი თუთის, მაყვლის ან ალუბლის (კურკაგაცლილ) დაუჭყლეტავ ნაყოფს აცხელებენ 90°C ტემპერატურაზე მუდმივი მორევით ერთი საათის განმავლობაში, გამოწნეხვის შემდეგ მიღებულ წვენს აყოვნებენ გრილ სათავსში 3 - 4 საათის განმავლობაში.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.