პოლიფენოლური ნაერთებით კონცენტრირებული ხილ-კენკრის წვენის მიღების ხერხი ნანა ებელაშვილი, ელენე სალია, ნონა ჯორჯიკია, ჯემალ მოლოდინაშვილი, ნინო ჩხარტიშვილი.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2011 06 10 # 11Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვ. ; მუხლები:1 დამოუკიდებელი. ცხრილი: 1Patent information: 5236, B, 2011-06-10, published, SakpatentOther title:- = METHOD FOR RECEPTION OF FRUIT AND BERRY JUICES CONCENTRATED BY POLYPHENOLIC CONNECTIONS : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2011 5236 B : (51)A 23 L 2/00 (IPC, 2006)
- A23L2/00
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A23L2/00 (Browse shelf(Opens below)) | P 2011 5236 B | Not for loan | 2014-5650 |
Browsing ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 shelves, Shelving location: კორპ. 2, საცავი Close shelf browser (Hides shelf browser)
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
ხერხი ითვალისწინებს ხილ-კენკრის გაცხელებას, გაციებას, გამოწნეხვას, ლექის მოცილებას და სტერილიზაციას, ამასთან, შავი თუთის, მაყვლის ან ალუბლის (კურკაგაცლილ) დაუჭყლეტავ ნაყოფს აცხელებენ 90°C ტემპერატურაზე მუდმივი მორევით ერთი საათის განმავლობაში, გამოწნეხვის შემდეგ მიღებულ წვენს აყოვნებენ გრილ სათავსში 3 - 4 საათის განმავლობაში.
There are no comments on this title.