ყურძნის უალკოჰოლო სასმელი "ყურძნის სიხალისე" ლუარა ქუთათელაძე, ავთანდილ უნაფქოშვილი, ედიშერ უნაფქოლვოვი.
Contributor(s): ქუთათელაძე, ლუარა გამომგონებელი
| უნაფქოშვილი, ავთანდილ გამომგონებელი
| უნაფქოლვოვი, ედიშერ გამომგონებელი
| საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი
.
Material type: 
Item type | Current location | Call number | Copy number | Status | Date due |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A23L2/00 (Browse shelf) | U 2012 1703 Y | Not for loan |
– პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
სასმელი კგ/1000 ლ-ზე შეიცავს დამატკბობელი საშუალების სახით 45-105 შაქარს და/ან0,12-0,95 შაქრის შემცვლელს, 1,008-1,10 ლიმონმჟავას, 0,170-0,177 ნატრიუმის ბენზოატს, 1,4-1,5 ნახშირმჟავას, ხოლო ლ/1000 ლ-ზე შეიცავს 0,01-0,03 რომის ესენციას, ყურძნის არომატიზატორის სახით 1,0-1,2 ყურძნის ესენციას და წყალს-დანარჩენს.
There are no comments for this item.