ნუშის სიროფი ვლადიმერი გრძელიძე.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2004 11 10 # 21Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვ. ; ცხრილი: 1Patent information: 1140, Y, 2004-11-10, published, SakpatentiOther title:- = Almond Syrup : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE Y 2004 1140 U : (51) A 23 L 2/00 (IPC, 2006)
- A23L2/00;
- A23L1/09
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A23L2/00 (Browse shelf(Opens below)) | U 2004 1140 Y | Not for loan | 2014-5674 |
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
1.ტექნიკური შედეგი სასმელის ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფარ- თოება. 2.არსი სიროფი მას.%-ში შეიცავს 0,2-9 შაქარს, 0,5-9 რძეს, 0,001-0,05 ნუშის ესენ- ციას, 0,0005-0,004 ვანილინს, 0,001-1 მიხაკს, 0,001-1 ვანილის ესენციას, 1-20 ცალ კვერცხის გულს და 0,01-0,1 ყვითელ საკვებ საღებავს. 3.გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, სიროფები უალკოჰოლო სასმელების წარმოებისათვის.
There are no comments on this title.