ნუშის სიროფი ვლადიმერი გრძელიძე.
Contributor(s): გრძელიძე, ვლადიმერი, გამომგონებელი
| საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი
.
Material type: 
Item type | Current location | Call number | Copy number | Status | Date due |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A23L2/00 (Browse shelf) | U 2004 1140 Y | Not for loan |
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
1.ტექნიკური შედეგი სასმელის ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფარ- თოება. 2.არსი სიროფი მას.%-ში შეიცავს 0,2-9 შაქარს, 0,5-9 რძეს, 0,001-0,05 ნუშის ესენ- ციას, 0,0005-0,004 ვანილინს, 0,001-1 მიხაკს, 0,001-1 ვანილის ესენციას, 1-20 ცალ კვერცხის გულს და 0,01-0,1 ყვითელ საკვებ საღებავს. 3.გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, სიროფები უალკოჰოლო სასმელების წარმოებისათვის.
There are no comments for this item.