National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

სიროფის დამზადების ხერხი შუშხუნა მწვანე ჩაის მატონიზებელი უალკოჰოლო სასმელებისათვის ჯამლეთ საკანდელიძ, ეთერ ხარგელი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2011 08 10 # 15Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 5გვ. ; ცხრილი: 1Patent information: 1676, Y, 2011-08-10, published, SakpatentiOther title:
  • = METHOD FOR PRODUCTION OF GREEN TEA SYRUP FOR SPARKLING NON-ALCOHOLIC DRINKS : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2011 1676 Y : (51) A 23 L 2/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C23L2/00;
  • A23F3/00
Online resources: Summary: ხერხი ითვალისწინებს მწვანე ჩაის წყლიანი ექსტრაქტის მიღებას, მასში შაქრის და ლიმონმჟავას დამატებას, დუღილს და არომატული ნაწილის შერევას, ამასთან, ექსტრაქტული და არომატული ნაწილების დამზადება და შენახვა ხდება ცალ-ცალკე, ხოლო მათი შერევა ხდება სასმელის დამზადების დროს.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23L2/00 (Browse shelf(Opens below)) U 2011 1676 Y Not for loan 2014-5687

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ხერხი ითვალისწინებს მწვანე ჩაის წყლიანი ექსტრაქტის მიღებას, მასში შაქრის და ლიმონმჟავას დამატებას, დუღილს და არომატული ნაწილის შერევას, ამასთან, ექსტრაქტული და არომატული ნაწილების დამზადება და შენახვა ხდება ცალ-ცალკე, ხოლო მათი შერევა ხდება სასმელის დამზადების დროს.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.