სიროფის დამზადების ხერხი შუშხუნა მწვანე ჩაის მატონიზებელი უალკოჰოლო სასმელებისათვის ჯამლეთ საკანდელიძ, ეთერ ხარგელი.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2011 08 10 # 15Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 5გვ. ; ცხრილი: 1Patent information: 1676, Y, 2011-08-10, published, SakpatentiOther title:- = METHOD FOR PRODUCTION OF GREEN TEA SYRUP FOR SPARKLING NON-ALCOHOLIC DRINKS : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2011 1676 Y : (51) A 23 L 2/00 (IPC, 2006)
- C23L2/00;
- A23F3/00
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A23L2/00 (Browse shelf(Opens below)) | U 2011 1676 Y | Not for loan | 2014-5687 |
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
ხერხი ითვალისწინებს მწვანე ჩაის წყლიანი ექსტრაქტის მიღებას, მასში შაქრის და ლიმონმჟავას დამატებას, დუღილს და არომატული ნაწილის შერევას, ამასთან, ექსტრაქტული და არომატული ნაწილების დამზადება და შენახვა ხდება ცალ-ცალკე, ხოლო მათი შერევა ხდება სასმელის დამზადების დროს.
There are no comments on this title.