Normal view MARC view ISBD view

საკვები კონცენტრატი ჯაულ გოგისვანიძე, ლევან ყიფიანი, თემურ ღვინიანიძე, ვარდენ ხვედელიძე, მამული ბუჭუხიშვილი.

Contributor(s): გოგისვანიძე, ჯაულ გამომგონებელი | ყიფიანი, ლევან გამომგონებელი | ღვინიანიძე, თემურ გამომგონებელი | ხვედელიძე, ვარდენ გამომგონებელი | ბუჭუხიშვილი, მამული გამომგონებელი | საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი.
Material type: materialTypeLabelBookქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2009 02 25 #4.Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 6 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელი.Patent information: 4621 , B, 2009-02-25, published, SakpatentiOther title: = FOOD CONCENTRATE : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2009 4621 B : 51) A 23 L 2/08 (IPC, 2006).Subject(s): სასმელები | უალკოჰოლო სასმელები | კვების მრეწველობა | წვენი | კონცენტრატიOnline resources: Search patent description for inventions here Summary: კონცენტრატი შეიცავს ინგრედიენტებს შემდეგი თანაფარდობით, მას.%-ში: 20-30 ყურძნის წვენი 10-75% მშრალი ნივთიერების შემცველობით, 5-15 ბროწეულის წვენი 15-50% მშრალი ნივთიერების შემცველობით, 5-15 ტყემლის წვენი 15-50% მშრალი ნივთიერების შემცველობით, 1-2 ასკილის წვენი 5% მშრალი ნივთიერების შემცველობით, 10-20 ჩაის ექსტრაქტი 5-95% მშრალი ნივთიერების შემცველობით, 1-2 ჟელატინი 90% მშრალი ნივთიერების შემცველობით, 1,5-2,5 სახამებელი 85% მშრალი ნივთიერების შემცველობით, 1,5-2,5 პექტინი 85% მშრალი ნივთიერების შემცველობით, 0,5-1,5 კალიუმის იოდიდი, 20-25 შაქარი, 5-15 წითელი ღვინო 10% მშრალი ნივთიერების შემცველობით.
List(s) this item appears in: ყურძნის წვენის ტექნოლოგია
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2
კორპ. 2, საცავი
A23L2/08 (Browse shelf) P 2009 4621 B Not for loan

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

კონცენტრატი შეიცავს ინგრედიენტებს შემდეგი თანაფარდობით, მას.%-ში: 20-30 ყურძნის წვენი 10-75% მშრალი ნივთიერების შემცველობით, 5-15 ბროწეულის წვენი 15-50% მშრალი ნივთიერების შემცველობით, 5-15 ტყემლის წვენი 15-50% მშრალი ნივთიერების შემცველობით, 1-2 ასკილის წვენი 5% მშრალი ნივთიერების შემცველობით, 10-20 ჩაის ექსტრაქტი 5-95% მშრალი ნივთიერების შემცველობით, 1-2 ჟელატინი 90% მშრალი ნივთიერების შემცველობით, 1,5-2,5 სახამებელი 85% მშრალი ნივთიერების შემცველობით, 1,5-2,5 პექტინი 85% მშრალი ნივთიერების შემცველობით, 0,5-1,5 კალიუმის იოდიდი, 20-25 შაქარი, 5-15 წითელი ღვინო 10% მშრალი ნივთიერების შემცველობით.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2017

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას