National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

სასმელის მომზადების ხერხი ანატოლი კუტიევი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2009 01/ 12 #1Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 5 გვ. ; მუხლები:1 დამოუკიდებელი; 5 დამოკიდებულიPatent information: 4584 , B, 2009-01-12, published, SakpatentiOther title:
  • = BEVERAGE PRODUCTION METHOD : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2009 4584 B : (51)A 23 L 2/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23L2/00;
  • A23L2/02;
  • A23L2/38;
  • A23L2/52
Online resources: Summary: ხერხი ითვალისწინებს აზოტის ქვეჟანგის შეტანას თხევად ფუძეში არაუმეტეს 40 გ-ის რაოდენობით 1 ლ თხევად ფუძეზე 1-25°C ტემპერატურისა და 1-21 ატმ წნევის პირობებში, ამასთან, თხევადი ფუძის სახით გამოიყენება მინერალური ან სასმელი წყალი, ან წვენი. აგრეთვე სასმელი დამატებით შეიძლება გაჯერებულ იქნეს ჟანგბადით ან ნახშირმჟავა გაზით, ან მათი ნარევით, ასევე შეიძლება შეტანილ იქნეს შაქარი ან შაქრის შემცვლელი, ვიტამინები და მიკროელემენტები.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ხერხი ითვალისწინებს აზოტის ქვეჟანგის შეტანას თხევად ფუძეში არაუმეტეს 40 გ-ის რაოდენობით 1 ლ თხევად ფუძეზე 1-25°C ტემპერატურისა და 1-21 ატმ წნევის პირობებში, ამასთან, თხევადი ფუძის სახით გამოიყენება მინერალური ან სასმელი წყალი, ან წვენი. აგრეთვე სასმელი დამატებით შეიძლება გაჯერებულ იქნეს ჟანგბადით ან ნახშირმჟავა გაზით, ან მათი ნარევით, ასევე შეიძლება შეტანილ იქნეს შაქარი ან შაქრის შემცვლელი, ვიტამინები და მიკროელემენტები.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.