National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

წვენების, გამაგრილებელი, უალკოჰოლო და ალკოჰოლიანი სასმელების შემღვრეული ჰომოგენური სტუქტურის იმიტატორი-სტაბილიზატორი ნოდარ მჟავია, შოთა მჟავია.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2007 12 25 #24Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელიPatent information: 4269 , B, 2007-12-25, published, SakpatentiOther title:
  • = SIMULATOR-STABILIZER FOR THICK HOMOGENEOUS STRUCTURE OF JUICES, SOFT DRINKS, NON-ALCOHOLIC AND ALCOHOLIC DRINKS : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2007 4269 B : (51)A 23 L 2/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23L2/00
Online resources: Summary: ყურძნის წიპწის ექსტრაქტი გამოიყენება წვენების, გამაგრილებელი, უალკოჰოლო და ალკოჰოლიანი სასმელების შემღვრეული ჰომოგენური სტრუქტურის შესაქმნელად და მათი შემღვრეული სტრუქტურის სტაბილიზაციისათვის.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23L2/00 (Browse shelf(Opens below)) P 2007 4269 B Not for loan 2014-5737

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ყურძნის წიპწის ექსტრაქტი გამოიყენება წვენების, გამაგრილებელი, უალკოჰოლო და ალკოჰოლიანი სასმელების შემღვრეული ჰომოგენური სტრუქტურის შესაქმნელად და მათი შემღვრეული სტრუქტურის სტაბილიზაციისათვის.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.