National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ღვინის უალკოჰოლო სასმელი ჯუანშერ ლაღიძე, არმაზ შალაშვილი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2006 05 25 #10Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელიPatent information: 3834 , B, 2006-05-25, published, SakpatentiOther title:
  • = WINE NON-ALCOHOLIC DRINK : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2006 3834 B : (51) A 23 L 2/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23L2/00;
  • C12H3/00
Online resources: Summary: სასმელი კახური,რომელიც შეიცავს წითელ ღვინოს, შაქარს, ატმის, ვაშლის, კომშის და მიხაკის ნაყენებს, ვანილს, ლიმონის მჟავას და წყალს, გამოგონების თანახმად ემატება Pვიტამინური პანაფარდობით- წიოელი ღვინო 5-6 შაქარი 8-9 ატმის ნაყენი 0.1-0.3 ვაშლის ნაყენი 0.2-0.4 კომშის ნაყენი 0.1-0.3 მიხაკის ნაყენი 0.00005-0.00007 ვანილი 0.0001-0.0003 ლომონის მჟავა 0.0013-0.0014 P ვიტამინური აქტიურობის მქონე ბიოფლავონოიდები 0.001-0.02 წყალი დანარჩენი
List(s) this item appears in: ღვინო
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23L2/00 (Browse shelf(Opens below)) P 2006 3834 B Not for loan 2014-5741

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

სასმელი კახური,რომელიც შეიცავს წითელ ღვინოს, შაქარს, ატმის, ვაშლის, კომშის და მიხაკის ნაყენებს, ვანილს, ლიმონის მჟავას და წყალს, გამოგონების თანახმად ემატება Pვიტამინური პანაფარდობით- წიოელი ღვინო 5-6 შაქარი 8-9 ატმის ნაყენი 0.1-0.3 ვაშლის ნაყენი 0.2-0.4 კომშის ნაყენი 0.1-0.3 მიხაკის ნაყენი 0.00005-0.00007 ვანილი 0.0001-0.0003 ლომონის მჟავა 0.0013-0.0014 P ვიტამინური აქტიურობის მქონე ბიოფლავონოიდები 0.001-0.02 წყალი დანარჩენი

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.