National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ლუდის ტკბილის უწყვეტი დამზადებისა და ლუდის მიღების ხერხი ქრისტიან ვილემ ვერსტეგი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2002 09 25 #18Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 16 გვ. ; მუხლები: 4 დამოუკიდებელი; 21 დამოკიდებული. ფიგურა: 3Patent information: 2806 , B, 2002-06-10, published, SakpatentiOther title:
  • = Process for The Continuous Preparation of Wort and Beer : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2002 2806 B: (51) C 12 C 7/16 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C12C7/16;
  • C12C7/06
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი მზა პროდუქტის ხარისხის ამაღლება ტკბილის გაწმენდის ტექნოლოგიური პროცესის გაუმჯობესების გზით. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს ტკბილის უწყვეტ ფერმენტულ კონვერსიას ალაოსა და წყლის საფუ- ძველზე მიღებულ ნარევში, რომელიც წარმოებს, სულ მცირე, ერთ დისკურ კონტაქტორში, ტკბილის ფილტრაციას მემბრანულ საფილტრავ დანადგარში, ნარევიდან მყარი ნაწილაკე- ბის სეპარატორით გამოყოფას, ამასთან, ალაო გამოიყენება მყარი ნაწილაკების სახით, განხორციელების მეორე ვარიანტში ხერხი ითვალისწინებს გაუღვივებელი მარცვლეულის, ალაოს, წყლის და/ან ფერმენტული წყაროს საფუძველზე მიღებული ნარევის უწყვეტ ჟელა- ტინირებას და ფერმენტულ გათხევადებას, რომელიც წარმოებს, სულ მცირე, ერთ დისკურ კონტაქტორში, ალაოს და/ან ფერმენტის წყაროს დამატებას მიღებულ პროდუქტზე და გადამუშავებული პროდუქტის გამოყოფას სეპარატორით. ლუდის მისაღებად ზემოაღნიშნული ხერხით მიღებული ტკბილი კამკამდება, შემდეგ ცივდება და დუღს. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ლუდის წარმოებას.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი C12C7/16 (Browse shelf(Opens below)) P 2002 2806 B Not for loan 2014-5744

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

1. ტექნიკური შედეგი მზა პროდუქტის ხარისხის ამაღლება ტკბილის გაწმენდის ტექნოლოგიური პროცესის გაუმჯობესების გზით. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს ტკბილის უწყვეტ ფერმენტულ კონვერსიას ალაოსა და წყლის საფუ- ძველზე მიღებულ ნარევში, რომელიც წარმოებს, სულ მცირე, ერთ დისკურ კონტაქტორში, ტკბილის ფილტრაციას მემბრანულ საფილტრავ დანადგარში, ნარევიდან მყარი ნაწილაკე- ბის სეპარატორით გამოყოფას, ამასთან, ალაო გამოიყენება მყარი ნაწილაკების სახით, განხორციელების მეორე ვარიანტში ხერხი ითვალისწინებს გაუღვივებელი მარცვლეულის, ალაოს, წყლის და/ან ფერმენტული წყაროს საფუძველზე მიღებული ნარევის უწყვეტ ჟელა- ტინირებას და ფერმენტულ გათხევადებას, რომელიც წარმოებს, სულ მცირე, ერთ დისკურ კონტაქტორში, ალაოს და/ან ფერმენტის წყაროს დამატებას მიღებულ პროდუქტზე და გადამუშავებული პროდუქტის გამოყოფას სეპარატორით. ლუდის მისაღებად ზემოაღნიშნული ხერხით მიღებული ტკბილი კამკამდება, შემდეგ ცივდება და დუღს. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ლუდის წარმოებას.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.