კონცენტრატის წარმოების ხერხი გლინტვეინისათვის თეიმურაზ რუხაძე, რამაზ ქაცარავა.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2010 08 25 #16Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელიPatent information: 5067 , B, 2010-08-25, published, SakpatentiOther title:- = METHOD OF MANUFACTURE OF THE CONCENTRATE FOR MULLED WINE : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2010 5067 B : (51)A 23 L 2/00 (IPC, 2006)
- A23L2/00
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A23L2/00 (Browse shelf(Opens below)) | P 2010 5067 B | Not for loan | 2014-5747 |
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
ხერხი ითვალისწინებს წითელი ღვინის კუპაჟირებას ჯავზის, მიხაკის, კოჭას, დარიჩინის და ვანილის ექსტრაქტებთან, ფილტრაციას და ჩამოსხმას, ამასთან, წითელი ღვინის სახით გამოიყენება დეაკოჰოლიზაციის შედეგად მიღებული წითელი უალკოჰოლო ღვინო, რომელიც შემდეგ კონცენტრირდება და ცხელ მდგომარეობაში კუპაჟირდება ჯავზის, მიხაკის, კოჭას, დარიჩინის და ვანილის კონცენტრირებულ ექსტრაქტებთან, რის შემდეგაც ცხელ კუპაჟს აყოვნებენ 0,5-1 საათის განმავლობაში, ხოლო გაფილტვრის შემდეგ ჩამოასხამენ ცხელ მდგომარეობაში.
There are no comments on this title.