National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

კონცენტრატის წარმოების ხერხი გლინტვეინისათვის თეიმურაზ რუხაძე, რამაზ ქაცარავა.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2010 08 25 #16Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელიPatent information: 5067 , B, 2010-08-25, published, SakpatentiOther title:
  • = METHOD OF MANUFACTURE OF THE CONCENTRATE FOR MULLED WINE : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2010 5067 B : (51)A 23 L 2/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23L2/00
Online resources: Summary: ხერხი ითვალისწინებს წითელი ღვინის კუპაჟირებას ჯავზის, მიხაკის, კოჭას, დარიჩინის და ვანილის ექსტრაქტებთან, ფილტრაციას და ჩამოსხმას, ამასთან, წითელი ღვინის სახით გამოიყენება დეაკოჰოლიზაციის შედეგად მიღებული წითელი უალკოჰოლო ღვინო, რომელიც შემდეგ კონცენტრირდება და ცხელ მდგომარეობაში კუპაჟირდება ჯავზის, მიხაკის, კოჭას, დარიჩინის და ვანილის კონცენტრირებულ ექსტრაქტებთან, რის შემდეგაც ცხელ კუპაჟს აყოვნებენ 0,5-1 საათის განმავლობაში, ხოლო გაფილტვრის შემდეგ ჩამოასხამენ ცხელ მდგომარეობაში.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23L2/00 (Browse shelf(Opens below)) P 2010 5067 B Not for loan 2014-5747

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ხერხი ითვალისწინებს წითელი ღვინის კუპაჟირებას ჯავზის, მიხაკის, კოჭას, დარიჩინის და ვანილის ექსტრაქტებთან, ფილტრაციას და ჩამოსხმას, ამასთან, წითელი ღვინის სახით გამოიყენება დეაკოჰოლიზაციის შედეგად მიღებული წითელი უალკოჰოლო ღვინო, რომელიც შემდეგ კონცენტრირდება და ცხელ მდგომარეობაში კუპაჟირდება ჯავზის, მიხაკის, კოჭას, დარიჩინის და ვანილის კონცენტრირებულ ექსტრაქტებთან, რის შემდეგაც ცხელ კუპაჟს აყოვნებენ 0,5-1 საათის განმავლობაში, ხოლო გაფილტვრის შემდეგ ჩამოასხამენ ცხელ მდგომარეობაში.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.