National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

თაფლის ალკოჰოლიანი სასმელის მიღების ხერხი ნიკა ხოსიტაშვილი, მარიამ ხოსიტაშვილი, ცისანა ოშაყმაშვილი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2005 04 25 #8Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 1157, Y, 2005-04-25, published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Production of Honey Alcoholic Drink : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2005 1157 Y : (51) C 12 G 3/02 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C12C3/02
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს თაფლის გახსნას წყალში, მჟავე არის შექმნას ტყემლის წვენის შეტანით, საფუვრის წმინდა კულტურის დამატებას, ალკოჰოლურ დუღილს და გამოხდას, ამასთან, მჟავე არის შესაქმნელად თაფლის წყალხსნარში დამატებით შეიტანება ლიმონ- მჟავა 1,5-2,0 გ/ლ რაოდენობით, ხოლო ტყემლის წვენის რაოდენობა თაფლის წყალხსნარ- ში შეადგენს მისი მოცულობის 15-20%. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ალკოჰოლიანი სასმელების წარმოება.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი C12C3/02 (Browse shelf(Opens below)) U 2005 1157 Y Not for loan 2014-5755

1. ტექნიკური შედეგი ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს თაფლის გახსნას წყალში, მჟავე არის შექმნას ტყემლის წვენის შეტანით, საფუვრის წმინდა კულტურის დამატებას, ალკოჰოლურ დუღილს და გამოხდას, ამასთან, მჟავე არის შესაქმნელად თაფლის წყალხსნარში დამატებით შეიტანება ლიმონ- მჟავა 1,5-2,0 გ/ლ რაოდენობით, ხოლო ტყემლის წვენის რაოდენობა თაფლის წყალხსნარ- ში შეადგენს მისი მოცულობის 15-20%. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ალკოჰოლიანი სასმელების წარმოება.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.