Normal view MARC view ISBD view

მაღალი ბიოლოგიური ღირებულების მქონე ლუდის მიღების ხერხი გიორგი ჩახუნაშვილი, კახაბერ ტაბატაძე.

Contributor(s): ტაბატაძე, კახაბერ გამომგონებელი | ჩახუნაშვილი, გიორგი, გამომგონებელი [გამომგონებელი] | საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი.
Material type: materialTypeLabelBookქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2003 03 10 # 5. Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვ.Patent information: 970, Y, 2003-03-10, published, SakpatentiOther title: = Method for Production of Beer with High Biological Value : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2003 970 Y : (51) C 12 C 5/02 (IPC, 2006).Subject(s): ალკოჰოლიანი სასმელები | სასმელები | კვების მრეწველობა | ლუდის წარმოება | ლუდიOnline resources: პატენტის სრული ტექსტი ნახეთ აქ | სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული აღწერილობა მონახეთ აქ | Search patent description for the utility model here Summary: 1. ტექნიკური შედეგი მიღებული ლუდის ბიოლოგიური ღირებულების ამაღლება, ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს მზა ლუდში მცენარეული ნედლეულის ექსტრაქტის სახით ყვავილის მტვრის წყალ-სპირტიანი ექსტრაქტის დამატებას, რომლის რაოდენობა ლუდში შეადგენს მთლიანი მოცულობის 0,2 %. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ლუდის წარმოება.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2
კორპ. 2, საცავი
C12C5/02 (Browse shelf) U 2003 970 Y Not for loan

1. ტექნიკური შედეგი მიღებული ლუდის ბიოლოგიური ღირებულების ამაღლება, ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს მზა ლუდში მცენარეული ნედლეულის ექსტრაქტის სახით ყვავილის მტვრის წყალ-სპირტიანი ექსტრაქტის დამატებას, რომლის რაოდენობა ლუდში შეადგენს მთლიანი მოცულობის 0,2 %. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ლუდის წარმოება.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2019

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას