National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

მანდარინის რბილობიანი წვენის მიღების ხერხი იამზე ჩხარტიშვილი, ევგენია რომანენკო.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2004 07 26 #14Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვ. ; ცხრილი: 1Patent information: 3284 , B, 2004-01-12, published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Production of Pulped Juice of Tangerine : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2004 3284 B : (51)A 23 L 2/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23L2/00
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი ოგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს კანგაცლილი ნაყოფის დაქუცმაცებას, მის ჰომოგენიზაციას, ჰო- მოგენიზაციის შემდეგ მიღებულ მასაზე შაქრის ფხვნილისა და ლიმონმჟავას დამატებას, შემდეგ მის გაცხელებას 100 C ტემპერატურაზე, შაქრის სრული გახსნის შემდეგ მიღე- ბული წვენის დაფასოებასა და პასტერიზაციას. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, წვენების რბილობით წარმოება.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23L2/00 (Browse shelf(Opens below)) P 2004 3284 B Not for loan 2014-5757

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

1. ტექნიკური შედეგი ოგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს კანგაცლილი ნაყოფის დაქუცმაცებას, მის ჰომოგენიზაციას, ჰო- მოგენიზაციის შემდეგ მიღებულ მასაზე შაქრის ფხვნილისა და ლიმონმჟავას დამატებას, შემდეგ მის გაცხელებას 100 C ტემპერატურაზე, შაქრის სრული გახსნის შემდეგ მიღე- ბული წვენის დაფასოებასა და პასტერიზაციას. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, წვენების რბილობით წარმოება.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.