National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

მატონიზებელ-პროფილაქტიკური სასმელის წარმოების ხერხი ალეკო კალანდია, მარიამ პაპაშვილი, გივი სარჯველაძე, მაია ვანიძე.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2004 03 25 #6Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვPatent information: 3196, B, 2003-12-10, published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Production of Tonic and Prophylactic Drink : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2004 3196 B : (51) A 23 L 2/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23L2/00
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი სასმელში ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებების მაქსიმალური შენარჩუნება და უალკოჰოლო სასმელების ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს კივის ნაყოფების დაქუცმაცებას, დამატკბობელი ნივთიერების შეტანას, დაყოვნებას 18-24 საათის განმავლობაში, თხევადი ფაზის მიღებას კივის დამტკბარი წვენის სახით და წვენის გაფილტვრას. გაფილტრულ წვენში მწვანე ჩაის წყლიანი ექსტრაქტის შერევის შემდეგ ნარევს ემატება ეთილის სპირტი ან ფეიჰოას ნაყოფის ან ფოთლის, ან კივის ფოთლის, ან ციტრუსების კანის სპირტიანი ნაყენი, რის შემდეგაც წარმოებს მინარევების მოცილება გაფილტვრით ან ცენტრიფუგირებით. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, უალკოჰოლო სასმელების წარმოება.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23L2/00 (Browse shelf(Opens below)) P 2004 3196 B Not for loan 2014-5758

– პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

1. ტექნიკური შედეგი სასმელში ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებების მაქსიმალური შენარჩუნება და უალკოჰოლო სასმელების ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს კივის ნაყოფების დაქუცმაცებას, დამატკბობელი ნივთიერების შეტანას, დაყოვნებას 18-24 საათის განმავლობაში, თხევადი ფაზის მიღებას კივის დამტკბარი წვენის სახით და წვენის გაფილტვრას. გაფილტრულ წვენში მწვანე ჩაის წყლიანი ექსტრაქტის შერევის შემდეგ ნარევს ემატება ეთილის სპირტი ან ფეიჰოას ნაყოფის ან ფოთლის, ან კივის ფოთლის, ან ციტრუსების კანის სპირტიანი ნაყენი, რის შემდეგაც წარმოებს მინარევების მოცილება გაფილტვრით ან ცენტრიფუგირებით. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, უალკოჰოლო სასმელების წარმოება.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.