National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

უალკოჰოლო გაზიანი ყავის სასმელი ზურაბ დოლიძე.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2003 08 25 # 16Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელი; 1 დამოკიდებული. ცხრილი: 1Patent information: 3042, B, 2003-05-12, published, SakpatentiOther title:
  • = Non-Alcoholic Carbonated Coffee Drink : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2003 3042 B : (51) A 23 L 2/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23L2/00
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება, თვითღირებულების შემცირება და მატონიზებელი სასმელების ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი სასმელი შეიცავს შაქარს, ყავას, ლიმონმჟავას, ბრენდის და, დამატებით,-ყავის არომატიზატორს და ლიმონის, შოკოლადის ან ნაღების არომატიზატორს, წყალს და ნახშირორჟანგს კომპონენტების გარკვეული თანაფარდობით. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, უალკოჰოლო მატონიზებელი სასმელების წარმოება.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23L2/00 (Browse shelf(Opens below)) P 2003 3042 B Not for loan 2014-5759

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

1. ტექნიკური შედეგი ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება, თვითღირებულების შემცირება და მატონიზებელი სასმელების ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი სასმელი შეიცავს შაქარს, ყავას, ლიმონმჟავას, ბრენდის და, დამატებით,-ყავის არომატიზატორს და ლიმონის, შოკოლადის ან ნაღების არომატიზატორს, წყალს და ნახშირორჟანგს კომპონენტების გარკვეული თანაფარდობით. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, უალკოჰოლო მატონიზებელი სასმელების წარმოება.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.