ნივრის წვენის მიღების ხერხი გულნარა ღვალაძე.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 1997 07 15 # 11Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 2 გვPatent information: 273, Y, 1997-07-15, published, SakpatentiOther title:- = Method for Production of Garlic Juice : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 1997 273 Y : (51) A 23 L 1/221 (IPC, 2006)
- A23L1/221
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A23L2/02 (Browse shelf(Opens below)) | U 1998 273 Y | Not for loan | 2014-5761 |
Browsing ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 shelves, Shelving location: კორპ. 2, საცავი Close shelf browser (Hides shelf browser)
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
სასარგებლო მოდელი განეკუთვნება კვების მრეწველობას და ეხება სანელებლებს. სასარგებლო მიდელის ტექნიკური შედეგია ნიურის გემოს, არომატის და ფერის შენარჩუნება, რაც მიიღწევა იმით, რომ გასუფთავებულ ნიორს აქუცმაცებენ, უმატებენ წყალს შეფარდებით 1:9 დაადუღებენ მზა პროდუქციაში მშრალი ნივთიერების 15%-ის შემადგენლობამდე.
There are no comments on this title.