National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ნივრის წვენის მიღების ხერხი გულნარა ღვალაძე.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 1997 07 15 # 11Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 2 გვPatent information: 273, Y, 1997-07-15, published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Production of Garlic Juice : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 1997 273 Y : (51) A 23 L 1/221 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23L1/221
Online resources: Summary: სასარგებლო მოდელი განეკუთვნება კვების მრეწველობას და ეხება სანელებლებს. სასარგებლო მიდელის ტექნიკური შედეგია ნიურის გემოს, არომატის და ფერის შენარჩუნება, რაც მიიღწევა იმით, რომ გასუფთავებულ ნიორს აქუცმაცებენ, უმატებენ წყალს შეფარდებით 1:9 დაადუღებენ მზა პროდუქციაში მშრალი ნივთიერების 15%-ის შემადგენლობამდე.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23L2/02 (Browse shelf(Opens below)) U 1998 273 Y Not for loan 2014-5761

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

სასარგებლო მოდელი განეკუთვნება კვების მრეწველობას და ეხება სანელებლებს. სასარგებლო მიდელის ტექნიკური შედეგია ნიურის გემოს, არომატის და ფერის შენარჩუნება, რაც მიიღწევა იმით, რომ გასუფთავებულ ნიორს აქუცმაცებენ, უმატებენ წყალს შეფარდებით 1:9 დაადუღებენ მზა პროდუქციაში მშრალი ნივთიერების 15%-ის შემადგენლობამდე.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.