Normal view MARC view ISBD view

უალკოჰოლო სასმელი "დიდგორი" ნანა ჩახაია, შოთა ლომიძე, თორნიკე ლაღიძე.

Contributor(s): ჩახაია, ნანა გამომგონებელი | ლომიძე, შოთა გამომგონებელი | ლაღიძე, თორნიკე, გამომგონებელი | საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი.
Material type: materialTypeLabelBookქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 1998 07 30 # 9.Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; ფიგ. 5.Patent information: 1412 , B, 1998-07-30, published, SakpatentiOther title: = Nonalcoholic Drink “Didgori“ : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 1998 1412 B : (51) A 23 L 2/00 (IPC, 2006).Subject(s): სასმელები | უალკოჰოლო სასმელები | კვების მრეწველობა | დიდგორიOnline resources: Search patent description for inventions here Summary: 1. ტექნიკური შედეგი ორგანოლეპტიკური თვისებების გაუმჯობესება, ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი უალკოჰოლო სასმელი "დიდგორი", რომელიც შეიცავს შაქარს, ლიმონის მჟავას, კოლერს, ნახშირორჟანგს და წყალს, დამატებით შეიცავს გარგარის ესენციას, დაფნის ნაყენს, ვანილს და ვაშლის წვენს ინგრედიენტთა შემდეგი თანაფარდობით, კგ/100 დალ სასმელში: შაქარი, 86-88 ლიმონმჟავა, 1,35-1,45 კოლერი, 0,55-0,60 ნახშირორჟანგი, 19-20 და აგრეთვე, ( ვაშლის წვენი, ლ 85-89 გარგარის ესენცია, ლ 0,028-0,03 დაფნის ნაყენი, ლ 1,1-1,2 ვანილი 0,96-0,98 წყალი დანარჩენი 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ უალკოჰოლო სასმელების წარმოება.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2
კორპ. 2, საცავი
A23L2/00 (Browse shelf) P 1998 1412 B Not for loan

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

1. ტექნიკური შედეგი ორგანოლეპტიკური თვისებების გაუმჯობესება, ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი უალკოჰოლო სასმელი "დიდგორი", რომელიც შეიცავს შაქარს, ლიმონის მჟავას, კოლერს, ნახშირორჟანგს და წყალს, დამატებით შეიცავს გარგარის ესენციას, დაფნის ნაყენს, ვანილს და ვაშლის წვენს ინგრედიენტთა შემდეგი თანაფარდობით, კგ/100 დალ სასმელში: შაქარი, 86-88 ლიმონმჟავა, 1,35-1,45 კოლერი, 0,55-0,60 ნახშირორჟანგი, 19-20 და აგრეთვე, ( ვაშლის წვენი, ლ 85-89 გარგარის ესენცია, ლ 0,028-0,03 დაფნის ნაყენი, ლ 1,1-1,2 ვანილი 0,96-0,98 წყალი დანარჩენი 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ უალკოჰოლო სასმელების წარმოება.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2019

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას