National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

უალკოჰოლო მატონიზირებელი გამაგრილებელი გაზიანი სასმელი "ცივი ჩაი ყაზბეგი" მზევინარ ტატულაშვილი, ზურაბ კოსტავა, ირაკლი თოფაძე, ნიკოლოზ ბახტაძე, გიორგი თოფაძე, ზურაბ ძნელაძე, სევერიანე კალანდაძე, ნიკოლოზ მაზმიშვილი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2002 10 25 # 20Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 6 გვ. ცხრილი: 2 - პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზეPatent information: 2811, B, 2002-06-10, published, SakpatentiOther title:
  • = Non-Alcoholic Tonic Gaseous Drink “Cold Tea Kazbegi” : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2002 2811 B : (51) A 23 L 2/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23L2/00
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი უალკოჰოლო სასმელის ბიოლოგიური ღირებულების გაზრდა, შენახვის ვადის გახანგრძლი- ვება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი სასმელი შეიცავს მას%: 0,2 - 0,3 60% მშრალი ნივთიერების შემცველ შავი ჩაის კონცენტრირებულ ექსტრაქტს, 9,0 - 13,0 შაქარს, 0,2 - 0,35 მცენარეული წარმოშობის ნატურალურ არომატიზატორს, 0,1 - 0,15 ლიმონმჟავას, 0,15 - 0,3 კოლერს, 0,008 - 0,01 ნატრიუმის ბენზოატს, 0,4 -0,45 ნახშირორჟანგს და დანარჩენს წყალს. 3. გამოყნების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, უალკოჰოლო მატონიზირებული სასმელების წარმოება.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23L2/00 (Browse shelf(Opens below)) P 2002 2811 B Not for loan 2014-5819

1. ტექნიკური შედეგი უალკოჰოლო სასმელის ბიოლოგიური ღირებულების გაზრდა, შენახვის ვადის გახანგრძლი- ვება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი სასმელი შეიცავს მას%: 0,2 - 0,3 60% მშრალი ნივთიერების შემცველ შავი ჩაის კონცენტრირებულ ექსტრაქტს, 9,0 - 13,0 შაქარს, 0,2 - 0,35 მცენარეული წარმოშობის ნატურალურ არომატიზატორს, 0,1 - 0,15 ლიმონმჟავას, 0,15 - 0,3 კოლერს, 0,008 - 0,01 ნატრიუმის ბენზოატს, 0,4 -0,45 ნახშირორჟანგს და დანარჩენს წყალს. 3. გამოყნების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, უალკოჰოლო მატონიზირებული სასმელების წარმოება.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.