Normal view MARC view ISBD view

ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო სასმელების ხარისხის გაუმჯობესების მეცნიერული საფუძვლები : ტექნიკის მეცნიერებათა დოქტორის სამეცნიერო ხარისხის მოსაპოვებლად წარმოდგენილი დისერტაციის ავტორეფერატი. 05.18.07-ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო კვების პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგია / ნანა ბეგიაშვილი ; მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტი.

By: ბეგიაშვილი, ნანა.
Contributor(s): მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტი.
Material type: materialTypeLabelBookთბილისი, 2006.Description: 81 გვ.Subject(s): ალკოჰოლიანი სასმელები | უალკოჰოლო სასმელები | ავტორეფერატი
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1
საცავი. 1 კორპ.
663.2+663.8](043) (Browse shelf) 2K95105 Available

ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2019

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას