ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო სასმელების ხარისხის გაუმჯობესების მეცნიერული საფუძვლები : ტექნიკის მეცნიერებათა დოქტორის სამეცნიერო ხარისხის მოსაპოვებლად წარმოდგენილი დისერტაციის ავტორეფერატი. 05.18.07-ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო კვების პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგია / ნანა ბეგიაშვილი ; მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტი.
Material type: TextLanguage: Georgian თბილისი, 2006Description: 81 გვSubject(s):Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
წიგნი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. | 663.2+663.8](043) (Browse shelf(Opens below)) | 2K95105 | Available | 2018-2441 |
Browsing ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 shelves, Shelving location: საცავი. 1 კორპ. Close shelf browser (Hides shelf browser)
ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.