National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო სასმელების ხარისხის გაუმჯობესების მეცნიერული საფუძვლები : ტექნიკის მეცნიერებათა დოქტორის სამეცნიერო ხარისხის მოსაპოვებლად წარმოდგენილი დისერტაციის ავტორეფერატი. 05.18.07-ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო კვების პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგია / ნანა ბეგიაშვილი ; მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტი.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Georgian თბილისი, 2006Description: 81 გვSubject(s):
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. 663.2+663.8](043) (Browse shelf(Opens below)) 2K95105 Available 2018-2441
Browsing ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 shelves, Shelving location: საცავი. 1 კორპ. Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
663.2:661.24 გოგირდოვანი მჟავას გამოყენება მეღვინეობაში / 663.2+663.257+663.256.2 ღვინის დაყენება, მოვლა და შენახვა / 663.2+663.6+663.8](043) ლიმონის მეორადი ნედლეულის ქიმიურ-ტექნოლოგიური გამოკვლევა მისი სამრეწველო გამოყენების მიზნით : 663.2+663.8](043) ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო სასმელების ხარისხის გაუმჯობესების მეცნიერული საფუძვლები : 663.2+821.353.1-3 მოგზაურობა ღვინის სამშობლოში : 663.3 ხილკენკროვანი წვენებისა და ღვინოების ტექნოლოგია / 663.3 ხილკენკროვანი წვენებისა და ღვინოების ტექნოლოგია /

ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.