რძემჟავა პროდუქტის - მაწვნის მისაღები დედის დამზადების ხერხი იანა მალხაზოვა, მაია მერაბიშვილი, ნინო ჭანიშვილი.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2008 05 13 #9Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელი; 1 დამოკიდებული. - პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზეPatent information: 4368 , B, 2008-05-13, published, SakpatentiOther title:- = METHOD FOR PREPARATION OF A SOUR-MILK PRODUCT-MATSONI : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2008 4368 B : (51) A 23 C 9/12 (IPC, 2006)
- A23C9/12
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A23C9/12 (Browse shelf(Opens below)) | P 2008 4368 B | Not for loan | 2015-0466 |
ხერხი ითვალისწინებს რძეში ბაქტერიული კულტურების არსებული სახეობებიდან, სულ მცირე, სიმბიოზური კულტურების - Lactobacilus delbrueckii subsp. lactis-ისა და Streptococcus thermophilus-ის შეყვანას, თანაფარდობით, შესაბამისად, 1:(2-4), ამასთან, აღნიშნული ბაქტერიული კულტურებიდან დამზადებულ დედას აშრობენ ლიოფილურად.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.