National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

რძემჟავა პროდუქტის - მაწვნის მისაღები დედის დამზადების ხერხი იანა მალხაზოვა, მაია მერაბიშვილი, ნინო ჭანიშვილი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2008 05 13 #9Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელი; 1 დამოკიდებული. - პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზეPatent information: 4368 , B, 2008-05-13, published, SakpatentiOther title:
  • = METHOD FOR PREPARATION OF A SOUR-MILK PRODUCT-MATSONI : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2008 4368 B : (51) A 23 C 9/12 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23C9/12
Online resources: Summary: ხერხი ითვალისწინებს რძეში ბაქტერიული კულტურების არსებული სახეობებიდან, სულ მცირე, სიმბიოზური კულტურების - Lactobacilus delbrueckii subsp. lactis-ისა და Streptococcus thermophilus-ის შეყვანას, თანაფარდობით, შესაბამისად, 1:(2-4), ამასთან, აღნიშნული ბაქტერიული კულტურებიდან დამზადებულ დედას აშრობენ ლიოფილურად.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23C9/12 (Browse shelf(Opens below)) P 2008 4368 B Not for loan 2015-0466

ხერხი ითვალისწინებს რძეში ბაქტერიული კულტურების არსებული სახეობებიდან, სულ მცირე, სიმბიოზური კულტურების - Lactobacilus delbrueckii subsp. lactis-ისა და Streptococcus thermophilus-ის შეყვანას, თანაფარდობით, შესაბამისად, 1:(2-4), ამასთან, აღნიშნული ბაქტერიული კულტურებიდან დამზადებულ დედას აშრობენ ლიოფილურად.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.