National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

რძის შრატიდან სასმელის დამზადების ხერხი გურამ ფრუიძე, გიორგი კვესიტაძე, ზურაბ ცქიტიშვილი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 1998 09 25 #11Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვ. ; - პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზეPatent information: 1477 , B, 1998-09-25, published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Production of Drink from Milk Whey : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 1998 1477 B : (51) A 23 C 21/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23C21/00
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი სასმელის ორგანოლეპტიკური და სამკურნალო-პროფილაქტიკური თვისებების გაუმჯობესება, ტექნოლოგიური პროცესის გამარტივება. 2. არსი რძის შრატში შეაქვთ მცენარეული ნედლეულისაგან მიღებული ფენოლური ნივთიერებების შემცველი ექსტრაქტი, ან სუფთა ფენოლური ნივთიერებები, ან მათი ნარევი. მორევის შემდეგ შრატს ფილტრავენ, მიღებულ ფილტრატს აზავებენ წყლით, ამატებენ შაქარს და არომატულ ნივთიერებებს. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა.
List(s) this item appears in: ბიოპროდუქტები
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23C21/00 (Browse shelf(Opens below)) P 1998 1477 B Not for loan 2015-0488

1. ტექნიკური შედეგი სასმელის ორგანოლეპტიკური და სამკურნალო-პროფილაქტიკური თვისებების გაუმჯობესება, ტექნოლოგიური პროცესის გამარტივება. 2. არსი რძის შრატში შეაქვთ მცენარეული ნედლეულისაგან მიღებული ფენოლური ნივთიერებების შემცველი ექსტრაქტი, ან სუფთა ფენოლური ნივთიერებები, ან მათი ნარევი. მორევის შემდეგ შრატს ფილტრავენ, მიღებულ ფილტრატს აზავებენ წყლით, ამატებენ შაქარს და არომატულ ნივთიერებებს. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.