National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ფქვილოვანი საკონდიტრო ნაწარმის მიღების ხერხი დოდო თავდიდიშვილი, მანანა ქარჩავა, ანა იობიძე, მარია სილაგაძე.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2008 10 10 #19Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელი. - პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზეPatent information: 4504 , B, 2008-10-10, published, SakpatentiOther title:
  • = METHOD FOR RECEPTION OF FLOUR CONFECTIONERY PRODUCT : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2008 4504 B : (51) A 23 D 13/08 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23D13/08
Online resources: Summary: ხერხი ითვალისწინებს დაქუცმაცებული თხილიდან ზეთის გამოწნეხვის შედეგად მიღებული კოპტონის, შაქრის ფხვნილის, კვერცხის, სოდის, ძმრის, მიხაკისა და დარიჩინის ერთმანეთში შერევას, მიღებული მასის მოთავსებას ფქვილის, ზეთის, კვერცხისა და შაქრისგან მოზელილ, თხლად გაბრტყელებულ ცომზე და გამოცხობას აირღუმელში.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23D13/08 (Browse shelf(Opens below)) P 2008 4504 B Not for loan 2015-0533

ხერხი ითვალისწინებს დაქუცმაცებული თხილიდან ზეთის გამოწნეხვის შედეგად მიღებული კოპტონის, შაქრის ფხვნილის, კვერცხის, სოდის, ძმრის, მიხაკისა და დარიჩინის ერთმანეთში შერევას, მიღებული მასის მოთავსებას ფქვილის, ზეთის, კვერცხისა და შაქრისგან მოზელილ, თხლად გაბრტყელებულ ცომზე და გამოცხობას აირღუმელში.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.