National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

გრანულირებული პროდუქტის წარმოების ხერხი თემურ რევიშვილი, ბახვა დოლიძე, მარიამ პაპაშვილი, ლევან ნიკოლაშვილი, ნანული ორაგველიძე, სოსო გურული, ზურაბ მაისურაძე, იამზე თავდუმაძე.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2012 08 27 #16Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 7 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელი; 1 დამოკიდებული. - პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზეPatent information: 5613, B, 2012-08-27, published, SakpatentiOther title:
  • = METHOD OF GRAINED FOODSTUFF PREPARATION : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2012 5613 B : (51) A 23 F 3/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23F3/00;
  • A23F3/34
Online resources: Summary: ხერხი ითვალისწინებს მცენარეული ნედლეულის დაქუცმაცებას, დაქუცმაცებულ მცენარეულ ნედლეულში დანამატის შეტანას და/ან დატენიანებას, გრანულირებას და შრობას, ამასთან, მცენარეული ნედლეულის სახით გამოიყენება ციტრუსოვნების, ხილ-კენკროვანი ან საკვებ-სამკურნალო მცენარეების, მაგალითად, ფორთოხლის, ლიმონის, მანდარინის, ციტრანჟის, აქტინიდიას, ფეიჰოას, ქაცვის, მოცვის, მაყვლის, კომშის, ვაშლის, მსხლის, ხურმის ან წყავის ნაყოფები და/ან ფოთლები ან ნაყოფებისაგან წვენის გამოწურვის შედეგად დარჩენილი გამონაწნეხი ან მათი ნარევი, დაფნისა და პიტნის ფოთლები, ჭარხლისა და სტაფილოს ბოლქვები, დანამატის სახით კი - შავი ან მწვანე ჩაის ფხვნილი და/ან გამონაცერი, ხოლო დატენიანება ხდება შავი ან მწვანე ბაიხის ჩაის ან ჩაის ფოთლის ექსტრაქტით ან ხილ-კენკროვანთა ნაყოფების წვენით.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23F3/00 (Browse shelf(Opens below)) P 2012 5613 B Not for loan 2015-0546

ხერხი ითვალისწინებს მცენარეული ნედლეულის დაქუცმაცებას, დაქუცმაცებულ მცენარეულ ნედლეულში დანამატის შეტანას და/ან დატენიანებას, გრანულირებას და შრობას, ამასთან, მცენარეული ნედლეულის სახით გამოიყენება ციტრუსოვნების, ხილ-კენკროვანი ან საკვებ-სამკურნალო მცენარეების, მაგალითად, ფორთოხლის, ლიმონის, მანდარინის, ციტრანჟის, აქტინიდიას, ფეიჰოას, ქაცვის, მოცვის, მაყვლის, კომშის, ვაშლის, მსხლის, ხურმის ან წყავის ნაყოფები და/ან ფოთლები ან ნაყოფებისაგან წვენის გამოწურვის შედეგად დარჩენილი გამონაწნეხი ან მათი ნარევი, დაფნისა და პიტნის ფოთლები, ჭარხლისა და სტაფილოს ბოლქვები, დანამატის სახით კი - შავი ან მწვანე ჩაის ფხვნილი და/ან გამონაცერი, ხოლო დატენიანება ხდება შავი ან მწვანე ბაიხის ჩაის ან ჩაის ფოთლის ექსტრაქტით ან ხილ-კენკროვანთა ნაყოფების წვენით.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.