National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ჩაის თხევადი პროდუქტი ირაკლი მონიავა, მაია მონიავა, ჯემალ-იპოლიტე მონიავა, არიადნა ნაკანი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2006 08 10 #15Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 6 გვ. ; მუხლი: 1 დამოუკიდებელიPatent information: 3888 , B, 2006-08-10, published, SakpatentiOther title:
  • = LIQUID TEA PRODUCT : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2006 3888 B : (51) A 23 F 3/34 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23F3/34;
  • A61K36/00
Online resources: Summary: პროდუქტი წონ.ნაწ.-ში შეიცავს: 5000-10000 შავი ან მწვანე ბაიხის ჩაის წყლიან ექსტრაქტს, 10-200 A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, K, PP ვიტამინებს, აგრეთვე ფოლის მჟავასა და ქოლინ ქლორიდს, 10-100 მიკროელემენტებს თუთიის, ფტორისა და მაგნიუმის ნაერთების სახით, 1-20 კალიუმის იოდიდს, 20-500 პექტინოვანი ნივთიერების შემცველ საკვებ ბოჭკოებს ლიმონის ან ვაშლის ქერქის ან ტუხტის (Althaea officinalis) ფესვებისა და ფესურების ფხვნილის სახით, 200-2000 ბიოლოგიურად აქტიურ ნივთიერებებს ხილისა და ციტრუსების წვენების სახით, 5-50 ხავერდას ზეთს, 5-100 კონსერვანტს ლიმონმჟავას ან აცეტილსალიცილის მჟავას სახით, 1000-20000 დამატკბობელ ნივთიერებას შაქრის, სახარინის ან ასპარტამის სახით, 5-10 არომატიზატორს პიტნის ეთერზეთის ან ვანილინის სახით.
List(s) this item appears in: ბიოპროდუქტები
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23F3/34 (Browse shelf(Opens below)) P 2006 3888 B Not for loan 2015-0762

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

პროდუქტი წონ.ნაწ.-ში შეიცავს: 5000-10000 შავი ან მწვანე ბაიხის ჩაის წყლიან ექსტრაქტს, 10-200 A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, K, PP ვიტამინებს, აგრეთვე ფოლის მჟავასა და ქოლინ ქლორიდს, 10-100 მიკროელემენტებს თუთიის, ფტორისა და მაგნიუმის ნაერთების სახით, 1-20 კალიუმის იოდიდს, 20-500 პექტინოვანი ნივთიერების შემცველ საკვებ ბოჭკოებს ლიმონის ან ვაშლის ქერქის ან ტუხტის (Althaea officinalis) ფესვებისა და ფესურების ფხვნილის სახით, 200-2000 ბიოლოგიურად აქტიურ ნივთიერებებს ხილისა და ციტრუსების წვენების სახით, 5-50 ხავერდას ზეთს, 5-100 კონსერვანტს ლიმონმჟავას ან აცეტილსალიცილის მჟავას სახით, 1000-20000 დამატკბობელ ნივთიერებას შაქრის, სახარინის ან ასპარტამის სახით, 5-10 არომატიზატორს პიტნის ეთერზეთის ან ვანილინის სახით.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.