National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ბავშვთა კვების ალბუმინიანი პროდუქტის მიღების ხერხი რუსუდან მაზმანიშვილი, ნინელი ფრუიძე, ჯულიეტა ენუქიძე, სოფიო ტაბლიაშვილი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2002 02 11 # 3Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; მუხლები: ცხრილი:1Patent information: 886, Y, 2002-02-11, published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Production of Albuminous Product for Baby Nutrition : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2002 886 U : (51) A 23 C 21/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23C21/00
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი პროდუქტის ბიოლოგიური ღირებულების გაზრდა. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს ყველის ამოღების შემდეგ დარჩენილი შრატის დაყოვნებას 24 სთ-ის განმავლობაში ოთახის ტემპერატურაზე, მასში კოაგულანტის შეტანას, რის შემდეგაც ნარევის მჟავიანობა აღწევს 35-40 T, ნარევის გაცხელებას, მის დაყოვ- ნებას შემდგომი დაცალკევებით ალბუმინიან ფრაქციად და დაწმენდილ შრატად,ალბუმინი- ანი ფრაქციის გაცივების შემდეგ მასში დანამატების სახით ლიზოციმის, ვიტამინ C-ს და იოდირებული სუფრის მარილის ფხვნილების შეტანას,რის შემდეგაც ნარევს უტარდება ჰომოგენიზაცია. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, რძის პროდუქტების წარმოება.
List(s) this item appears in: ბიოპროდუქტები
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23C21/00 (Browse shelf(Opens below)) U 2002 886 Y Not for loan 2015-0773

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

1. ტექნიკური შედეგი პროდუქტის ბიოლოგიური ღირებულების გაზრდა. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს ყველის ამოღების შემდეგ დარჩენილი შრატის დაყოვნებას 24 სთ-ის განმავლობაში ოთახის ტემპერატურაზე, მასში კოაგულანტის შეტანას, რის შემდეგაც ნარევის მჟავიანობა აღწევს 35-40 T, ნარევის გაცხელებას, მის დაყოვ- ნებას შემდგომი დაცალკევებით ალბუმინიან ფრაქციად და დაწმენდილ შრატად,ალბუმინი- ანი ფრაქციის გაცივების შემდეგ მასში დანამატების სახით ლიზოციმის, ვიტამინ C-ს და იოდირებული სუფრის მარილის ფხვნილების შეტანას,რის შემდეგაც ნარევს უტარდება ჰომოგენიზაცია. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, რძის პროდუქტების წარმოება.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.