National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ჩაის კონცენტრატის წარმოების ხერხი გოჩა ძნელაძე.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2000 05 10 # 9Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; 2 ცხრPatent information: 2057 , B, 2000-05-10, published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Production of Tea Concentrates : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2000 2057 A : (51) A 23 F 3/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23F3/00;
  • A23F3/16
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი მზა პროდუქტის ორგანოლეპტიკური მაჩვენებლების გაუმჯობესება და ბიოლოგიური ღირე- ბულებების ამაღლება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს ჩაის ნედლეულის ექსტრაქციას, ექსტრაქტიდან ჩაის სიროფის მო- მზადებას, ჩაის სიროფისა და მაღალი ხარისხის ჩაის ნედლეულიდან მიღებული ჩაის წყლიანი ექსტრაქტის კუპაჟირებას, კუპაჟში ლიმონის არომატის მქონე დანამატის შე- ტანას, დაფასოებას და თერმულ დამუშავებას. დაფასოების წინ კუპაჟში დანამატის სახით დამატებით შეიტანება წინასწარ 30 - 35 C ტემპერატურის მქონე წყლით გარეც- ხილი, ბუსუსებმოცილებული და შემდეგ 20 - 25 C ტემპერატურის მქონე წყლით დამუშა- ვებული აქტინიდიას დაქუცმაცებული ნაყოფები თანაფარდობით 8,5 : 1,5. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ჩაის კონცენტრატების წარმოება.
List(s) this item appears in: ბიოპროდუქტები
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23F3/00 (Browse shelf(Opens below)) P 2000 2057 B Not for loan 2015-0965

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

1. ტექნიკური შედეგი მზა პროდუქტის ორგანოლეპტიკური მაჩვენებლების გაუმჯობესება და ბიოლოგიური ღირე- ბულებების ამაღლება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს ჩაის ნედლეულის ექსტრაქციას, ექსტრაქტიდან ჩაის სიროფის მო- მზადებას, ჩაის სიროფისა და მაღალი ხარისხის ჩაის ნედლეულიდან მიღებული ჩაის წყლიანი ექსტრაქტის კუპაჟირებას, კუპაჟში ლიმონის არომატის მქონე დანამატის შე- ტანას, დაფასოებას და თერმულ დამუშავებას. დაფასოების წინ კუპაჟში დანამატის სახით დამატებით შეიტანება წინასწარ 30 - 35 C ტემპერატურის მქონე წყლით გარეც- ხილი, ბუსუსებმოცილებული და შემდეგ 20 - 25 C ტემპერატურის მქონე წყლით დამუშა- ვებული აქტინიდიას დაქუცმაცებული ნაყოფები თანაფარდობით 8,5 : 1,5. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ჩაის კონცენტრატების წარმოება.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.