National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

კარაქის დამზადების ხერხი ნათელა ესაკია, რამაზ მანაგაძე, დევი ბუგიანიშვილი, დავით ჭინჭარაული, ემა კალანდაძე, ზურაბ ცქიტიშვილი, შალვა ყიზილაშვილი, თამაზ ჭოხონელიძე.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45):2001 05 10 # 9Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 794, Y, 2001-05-10, published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Production of Butter : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2001 794 U : (51) A 23 C 15/02 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23C15/02
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი თვითღირებულების შემცირება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს ნაღების მიღებას, მის ნორმალიზაციას ცხიმისა და უცხიმო მშრალი ნარჩენის მიხედვით, პასტერიზაციას, გაციებას, შედღვებას ან გარდაქმნას, დამუშავებას და დაფასოებას, ამასთან, ნაღების ნორმალიზაცია ხორციელდება რაფინირებული და დეზოდორირებული ზეთის გამოყენებით. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, რძისა და რძის პროდუქტების წარმოება.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23C15/02 (Browse shelf(Opens below)) U 2001 794 Y Not for loan 2015-1054

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

1. ტექნიკური შედეგი თვითღირებულების შემცირება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს ნაღების მიღებას, მის ნორმალიზაციას ცხიმისა და უცხიმო მშრალი ნარჩენის მიხედვით, პასტერიზაციას, გაციებას, შედღვებას ან გარდაქმნას, დამუშავებას და დაფასოებას, ამასთან, ნაღების ნორმალიზაცია ხორციელდება რაფინირებული და დეზოდორირებული ზეთის გამოყენებით. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, რძისა და რძის პროდუქტების წარმოება.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.