National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ყავის შემცვლელი"მედეა" ლიანა ჯიქია.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): (45) 1999 06 10 # 7Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 1736 , B, 1999-06-10, published, SakpatentiOther title:
  • = Coffee Substitute “Medea” : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 1999 1736 B : (51) A 23 F 5/44 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23F5/44
Online resources: Summary: 1.ტექნიკური შედეგი კვებითი ღირებულების ამაღლება და ყავის შემცვლელების ასორტიმენტის გაფარ- თოება. 2.არსი ყავის შემცვლელი შეიცავს მას%: 8-13 ნატურალურ ყავას, 59-61 სოიას, 27,99-30,99 სიმინდს, 0,01 ვანილინს. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ ყავის შემცვლელები.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23F5/44 (Browse shelf(Opens below)) P 1999 1736 B Not for loan 2015-1076

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

1.ტექნიკური შედეგი კვებითი ღირებულების ამაღლება და ყავის შემცვლელების ასორტიმენტის გაფარ- თოება. 2.არსი ყავის შემცვლელი შეიცავს მას%: 8-13 ნატურალურ ყავას, 59-61 სოიას, 27,99-30,99 სიმინდს, 0,01 ვანილინს. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ ყავის შემცვლელები.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.