Normal view MARC view ISBD view

საკონდიტრო ნაწარმის დამზადების ხერხი გიორგი ხუციშვილი.

Contributor(s): ხუციშვილი, გიორგი გამომგონებელი | საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი.
Material type: materialTypeLabelBookქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2013 12 25 #24.Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 8 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელი; 5 დამოკიდებული.Patent information: 5994 , B, 2013-12-25, published, SakpatentiOther title: = METHOD OF CONFECTIONERY PREPARATION : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2013 5994 B : (51) A 23 G 3/00 (IPC, 2006).Subject(s): კვების მრეწველობა | საკონდიტრო წარმოებაOnline resources: Search patent description for inventions here Summary: ხერხი ითვალისწინებს წინასწარ მომზადებულ ბადაგში თაფლისა და წალმის ნაცრის დამატებას, დაყოვნებას, დაყოვნების შემდეგ გაწურვას, გაწურულ ბადაგში კარტოფილის ფქვილის, სიმინდის სახამებლის ან აგარის დამატებას, აგრეთვე ხორბლის ფქვილის ან ხორბლის ფქვილისა და სიმინდის ფქვილის ნარევის დამატებას, ხარშვას, ხარშვის დროს კაკაოს ცხიმის დამატებას, შიგთავსის მომზადებას, ძაფზე ასხმას, ძაფზე ასხმული შიგთავსის თათარაში ამოვლებას, შრობას, შრობის პროცესში საკონდიტრო ნაწარმის ამოვლებას ბადაგისა და ღვინის ძმრის ნაზავში და შრობის გაგრძელებას.
List(s) this item appears in: ყურძნის წვენის ტექნოლოგია
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2
კორპ. 2, საცავი
A23G3/00 (Browse shelf) P 2013 5994 B Not for loan

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ხერხი ითვალისწინებს წინასწარ მომზადებულ ბადაგში თაფლისა და წალმის ნაცრის დამატებას, დაყოვნებას, დაყოვნების შემდეგ გაწურვას, გაწურულ ბადაგში კარტოფილის ფქვილის, სიმინდის სახამებლის ან აგარის დამატებას, აგრეთვე ხორბლის ფქვილის ან ხორბლის ფქვილისა და სიმინდის ფქვილის ნარევის დამატებას, ხარშვას, ხარშვის დროს კაკაოს ცხიმის დამატებას, შიგთავსის მომზადებას, ძაფზე ასხმას, ძაფზე ასხმული შიგთავსის თათარაში ამოვლებას, შრობას, შრობის პროცესში საკონდიტრო ნაწარმის ამოვლებას ბადაგისა და ღვინის ძმრის ნაზავში და შრობის გაგრძელებას.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2017

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას