National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

საკონდიტრო ნაწარმის დამზადების ხერხი გიორგი ხუციშვილი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2013 12 25 #24Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 8 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელი; 5 დამოკიდებულიPatent information: 5994 , B, 2013-12-25, published, SakpatentiOther title:
  • = METHOD OF CONFECTIONERY PREPARATION : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2013 5994 B : (51) A 23 G 3/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23G3/00
Online resources: Summary: ხერხი ითვალისწინებს წინასწარ მომზადებულ ბადაგში თაფლისა და წალმის ნაცრის დამატებას, დაყოვნებას, დაყოვნების შემდეგ გაწურვას, გაწურულ ბადაგში კარტოფილის ფქვილის, სიმინდის სახამებლის ან აგარის დამატებას, აგრეთვე ხორბლის ფქვილის ან ხორბლის ფქვილისა და სიმინდის ფქვილის ნარევის დამატებას, ხარშვას, ხარშვის დროს კაკაოს ცხიმის დამატებას, შიგთავსის მომზადებას, ძაფზე ასხმას, ძაფზე ასხმული შიგთავსის თათარაში ამოვლებას, შრობას, შრობის პროცესში საკონდიტრო ნაწარმის ამოვლებას ბადაგისა და ღვინის ძმრის ნაზავში და შრობის გაგრძელებას.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23G3/00 (Browse shelf(Opens below)) P 2013 5994 B Not for loan 2015-1607

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ხერხი ითვალისწინებს წინასწარ მომზადებულ ბადაგში თაფლისა და წალმის ნაცრის დამატებას, დაყოვნებას, დაყოვნების შემდეგ გაწურვას, გაწურულ ბადაგში კარტოფილის ფქვილის, სიმინდის სახამებლის ან აგარის დამატებას, აგრეთვე ხორბლის ფქვილის ან ხორბლის ფქვილისა და სიმინდის ფქვილის ნარევის დამატებას, ხარშვას, ხარშვის დროს კაკაოს ცხიმის დამატებას, შიგთავსის მომზადებას, ძაფზე ასხმას, ძაფზე ასხმული შიგთავსის თათარაში ამოვლებას, შრობას, შრობის პროცესში საკონდიტრო ნაწარმის ამოვლებას ბადაგისა და ღვინის ძმრის ნაზავში და შრობის გაგრძელებას.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.