მაღალი ბიოლოგიური ღირებულებების უგლუტენო პურფუნთუშეული ნაწარმის ტექნოლოგიების დამუშავება : ავტორეფერატი ; სასურსათო ტექნოლოგიის (0104) დოქტორის აკადემიური ხარისხის მოსაპოვებლად წარმოდგენილი დისერტაცია / აკაკი წერეთლის სახელმწიფო უნივერსიტეტი, საინჟინრო-ტექნოლოგიური ფაკულტეტი ; [სამეცნ. რედ. მარია სილაგაძე].
Language: Georgian Language: Publication details: ქუთაიასი, 2018.Description: 60 გვSubject(s):Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
წიგნი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. | 664.6/.7(043.3) (Browse shelf(Opens below)) | 2K104733 | Available | 2018-13241 |
ტექსტი პარალ. ინგლ. ენაზე
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.