National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

უხეში საკვების დელიგნიფიკაციის ხერხი გიორგი მაძღარაშვილი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 1999 03 12 N 4Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 1632 , B, 1999-03-12, published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Delignification of Coarse Fodder : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 1999 1632 B : (51) A 23 K 1/12 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23K1/12
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი: ნამჯის კვებითი ღირებულების ამაღლება და ეკოლოგიურად სუფთა საკვების მიღება. 2. არსი: უხეში საკვების დელიგნიფიკაციის ხერხი ითვალისწინებს საკვების დამუშავებას შარდოვანის 1,73-3,45%-იანი ხსნარით,საკვების დამუშავება წარმოებს 65-70 C ტემპერატურაზე 36-48 საათის განმავლობაში, ამასთან შარდოვანა შეადგენს დასამუ- შავებელი საკვების 3,45-6,90%,ხოლო ტემპერატურის წყაროდ გამოიყენება მზის ენერ- გია. 3. გამოყენების სფერო: სოფლის მეურნეობა
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23K1/12 (Browse shelf(Opens below)) P 1999 1632 B Not for loan 2015-1692

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე

1. ტექნიკური შედეგი: ნამჯის კვებითი ღირებულების ამაღლება და ეკოლოგიურად სუფთა საკვების მიღება. 2. არსი: უხეში საკვების დელიგნიფიკაციის ხერხი ითვალისწინებს საკვების დამუშავებას შარდოვანის 1,73-3,45%-იანი ხსნარით,საკვების დამუშავება წარმოებს 65-70 C ტემპერატურაზე 36-48 საათის განმავლობაში, ამასთან შარდოვანა შეადგენს დასამუ- შავებელი საკვების 3,45-6,90%,ხოლო ტემპერატურის წყაროდ გამოიყენება მზის ენერ- გია. 3. გამოყენების სფერო: სოფლის მეურნეობა

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.