Normal view MARC view ISBD view

ნაღების დამზადების ხერხი დავითი ჭინჭარაული, ნათელა ესაკია, დევი ბუგიანიშვილი, ზურაბი ცქიტიშვილი, დავით დათოშვილი, ემა კალანდაძე, რამაზ მანაგაძე, შალვა ყიზილაშვილი, თამაზ ჭოხონელიძე.

Contributor(s): ჭინჭარაული, დავითი გამომგონებელი | ესაკია, ნათელა გამომგონებელი | ბუგიანიშვილი, დევი გამომგონებელი | ცქიტიშვილი, ზურაბი გამომგონებელი | კალანდაძე, ემა გამომგონებელი | მანაგაძე, რამაზ გამომგონებელი | ყიზილაშვილი, შალვა გამომგონებელი | ჭოხონელიძე, თამაზ გამომგონებელი | დათოშვილი, დავით, გამომგონებელი, 1939− [გამომგონებელი ] | საქპატენტი.
Material type: materialTypeLabelBookქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45):1999 01 29 # 1.Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვ.Patent information: 414, Y, 1999-01-29, published, SakpatentiOther title: = Method for Cream Production : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 1999 414 Y : (51) A 23 C 13/00 (IPC, 2006).Subject(s): კვების მრეწველობა | რძე | რძის ნაწარმი | ნაღებიOnline resources: Search patent description for the utility model here Summary: 1. ტექნიკური შედეგი თვითღირებულების შემცირება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ნაღების წარმოების ხერხი ითვალისწინებს აღდგენილი რძის გაფილტვრას, მის გაციებას არა უმეტეს 40ჩ ტემპერატურამდე, მექანიკურ დამუშავებას, გაცხელებას 78-820ჩ ტემპერატურამდე და სეპარირებას. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ რძისა და რძის პროდუქტების წარმოება.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2
კორპ. 2, საცავი
A23C13/00 (Browse shelf) U 1999 414 Y Not for loan

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

1. ტექნიკური შედეგი თვითღირებულების შემცირება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ნაღების წარმოების ხერხი ითვალისწინებს აღდგენილი რძის გაფილტვრას, მის გაციებას არა უმეტეს 40ჩ ტემპერატურამდე, მექანიკურ დამუშავებას, გაცხელებას 78-820ჩ ტემპერატურამდე და სეპარირებას. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ რძისა და რძის პროდუქტების წარმოება.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2019

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას