ინგრედიენტთა კომპოზიცია საწებელისათვის"რეო" მალხაზ ნებიერიძე, რეო ნებიერიძე.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2006 05 10 #9Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელიPatent information: 3824 , B, 2006-05-10, published, SakpatentiOther title:- = COMPOSITION OF COMPONENTS FOR SAUCE “RЕО” : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2006 3824 B : (51) A 23 L 1/22 (IPC, 2006)
- A23L1/22
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A23L1/22 (Browse shelf(Opens below)) | P 2006 3824 B | Not for loan | 2015-1904 |
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
გამოგონება განეკუთვნება კვების მრეწველობა, კერძოდ კულინარიას. გამოგონების ტექნიკური შედეგია- კვებითი ღირებულების ამაღლება, შენახვის ვადის გახანგრძლივება და ასორტიმენტის გაფართოება. გამოგონების არსი არის ის, რომ საწებელი შეიცავს ტყემალსა და თუთას როგორც ძირითად ინგრენდიეტებს (წონ. ნაწილებში) შემდეგი შეფარდებით (2-1)-(1-92)
There are no comments on this title.