National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ჩაის უალკოჰოლო სასმელის კონცენტრატის წარმოების ხერხი ზურაბ ჩხეიძე.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 1998 09 25 # 11Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 2 გვPatent information: 382, Y, 1998-09-25, published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Production of Tea Beverage Concentrate : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 1998 382 Y : (51) A 23 F 3/16 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23F3/16
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი მზა პროდუქტის ხარისხის ამაღლება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს ჩაის ნედლეულის ექსტრაჰირებას, ფილტრაციას და კონსერვანტის შეტანას, ამასთან, კონსერვანტად გამოიყენება შაქრის კოლერი, რომელსაც მისი დამზადების ბოლო სტადიაზე ემატება ჩაის ექსტრაქტი თანაფარდობით 2,5:1. 3გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ჩაის წარმოება
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23F3/16 (Browse shelf(Opens below)) U 1998 382 Y Not for loan 2015-1912

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

1. ტექნიკური შედეგი მზა პროდუქტის ხარისხის ამაღლება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს ჩაის ნედლეულის ექსტრაჰირებას, ფილტრაციას და კონსერვანტის შეტანას, ამასთან, კონსერვანტად გამოიყენება შაქრის კოლერი, რომელსაც მისი დამზადების ბოლო სტადიაზე ემატება ჩაის ექსტრაქტი თანაფარდობით 2,5:1. 3გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ჩაის წარმოება

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.