ციტრუსის სიროფი ნანა სიმონიშვილი, რუსუდან სიმონიშვილი.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2004 09 27 #18Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 3329 , B, 2004-02-10, published, SakpatentiOther title:- = Citrus Syrup : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2004 3329 B : (51) A 23 L 1/09 (IPC, 2006)
- A23L1/09;
- A23L2/00
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A23L1/09 (Browse shelf(Opens below)) | P 2004 3329 B | Not for loan | 2015-1927 |
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
1. ტექნიკური შედეგი ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი სიროფი კგ/100 დალ-ზე შეიცავს 2-4 ციტრუსის ნაყენს და ესენციას, 80-85 შაქარს, 0,2-0,25 ლიმონმჟავას, ამასთან, დამატებით შეიცავს 0,5-0,7 ციტრუსის ფოთლის ან ფესვის ნაყენს, 0,017-0,02 ბუნებრივ არომატიზატორს და 0,12-0,14 კოლერს. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, სიროფების წარმოება.
There are no comments on this title.