National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ტომატის სოუსი ლიანა ჯიქია.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 1999 08 05 # 9Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 1814 , B, 1999-08-05, published, SakpatentiOther title:
  • = Tomato Sauce : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 1999 1814 B : (51) A 23 L 1/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23L1/00
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი. კვებითი ღირებულების ამაღლება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი. ტომატის სოუსი შეიცავს მას.%-ში ტომატ პასტას 57-60, ხმელ სუნელს 10-12,5, ქინძს 11-12,5, ცერეცოს 6,5-7,0, ნიორს 4,0-5,0, ცხარე წიწაკას 4,5-6,0 და მარილს 1,5. 3. გამოყენების სფერო. კვების მრეწველობა
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23L1/00 (Browse shelf(Opens below)) P 1999 1814 B Not for loan 2015-1956

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

1. ტექნიკური შედეგი. კვებითი ღირებულების ამაღლება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი. ტომატის სოუსი შეიცავს მას.%-ში ტომატ პასტას 57-60, ხმელ სუნელს 10-12,5, ქინძს 11-12,5, ცერეცოს 6,5-7,0, ნიორს 4,0-5,0, ცხარე წიწაკას 4,5-6,0 და მარილს 1,5. 3. გამოყენების სფერო. კვების მრეწველობა

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.