ფორთოხლის სასმელი გივი ჩიტორელიძე, ოთარ უგრეხელიძე, ჯუანშერ ლაღიძე, ნინო გაბუნია.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 1998 07 30 # 9Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 1410 , B, 1998-07-30, published, SakpatentiOther title:- = Orange Beverage : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 1998 1410 B : (51) A 23 L 1/09 (IPC, 2006)
- A23L1/09;
- A23L2/00;
- A23L2/06
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A23L1/09 (Browse shelf(Opens below)) | P 1998 1410 B | Not for loan | 2015-2000 |
Browsing ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 shelves, Shelving location: კორპ. 2, საცავი Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | ||
A23L1/09 ციტრუსის სიროფი | A23L1/09 სიროფი "ფეიჰოა" | A23L1/09 სიროფი "კრემსოდა" | A23L1/09 ფორთოხლის სასმელი | A23L1/09 მსხლის სასმელი | A23L1/09 სიროფი "ტარხუნა" | A23L1/09 მწვანე მცენარეული ნედლეულის სიროფი |
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
1. ტექნიკური შედეგი ფორთოხლის სასმელის კვებითი ღირებულებისა და მდგრადობის ამაღლება და ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება. 2. არსი ფორთოხლის სასმელი შეიცავს, მას.%: შაქარს _ 12,4-12,8, ლიმონმჟავას _ 0,1-0,2, შაქრის კოლერს _ 0,1-0,2, ფორთოხლის ნაყენს _ 4,0-5,0, ნატრიბენზოატს _ 0,01-0,02, ვიტამინების (კალციუმის პანტოტენატის, ნიაცინის, პირიდოქსინის, ფოლის მჟავას) ნარევს _ 0,02-0,03, დანარჩენს წყალს. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, უალკოჰოლო სასმელების წარმოება.
There are no comments on this title.