National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

პურ-ფუნთუშეულის დასამზადებელი ცომის კომპოზიცია გიორგი ჩახუნაშვილი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2011 10 10 #19Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; ცხრილი:1Patent information: 1681, Y, 2011-10-10, published, SakpatentiOther title:
  • = DOUGH COMPOSITION FOR PREPARATION OF BAKERY GOODS : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2011 1681 Y : (51) A 21 D 2/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A21D2/00
Online resources: Summary: კომპოზიცია შეიცავს, მას%-ში: 60-61 ფქვილს, 0.6-0.8 საფუარს, 0.78-0.79 მარილს, 0.1-0.5 კვებით დანამატს-აპივიტის ფხვნილს და დანარჩენს- წყალს.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A21D2/00 (Browse shelf(Opens below)) U 2011 1681 Y Not for loan 2015-2027

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

კომპოზიცია შეიცავს, მას%-ში: 60-61 ფქვილს, 0.6-0.8 საფუარს, 0.78-0.79 მარილს, 0.1-0.5 კვებით დანამატს-აპივიტის ფხვნილს და დანარჩენს- წყალს.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.