პურ-ფუნთუშეულის დასამზადებელი ცომის კომპოზიცია გიორგი ჩახუნაშვილი.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2011 10 10 #19Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; ცხრილი:1Patent information: 1681, Y, 2011-10-10, published, SakpatentiOther title:- = DOUGH COMPOSITION FOR PREPARATION OF BAKERY GOODS : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2011 1681 Y : (51) A 21 D 2/00 (IPC, 2006)
- A21D2/00
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A21D2/00 (Browse shelf(Opens below)) | U 2011 1681 Y | Not for loan | 2015-2027 |
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
კომპოზიცია შეიცავს, მას%-ში: 60-61 ფქვილს, 0.6-0.8 საფუარს, 0.78-0.79 მარილს, 0.1-0.5 კვებით დანამატს-აპივიტის ფხვნილს და დანარჩენს- წყალს.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.