National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ბიოლოგიურად აქტიური ხორბლის პურის წარმოების ხერხი ლევან ახობაძე, თენგიზ სხირტლაძე, ალექსანდრე ახობაძ.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2001 08 10 #15Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 826, Y, 2001-08-10, published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Production of Bread from Biologically Active Wheat Grain : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2001 826 Y : (51) A 21 D 13/02 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A21D13/02;
  • A21D 8/02
Online resources: Summary: ხერხი, ითვალისწინებს მთლიანი ხორბლის მარცვლის წყლით გარეცხვას, დალბობას, დაქუცმაცებას, სარეცეპტურო კომპონენტებით გამდიდრებული მასისაგან ცომის მომზადე- ბას, დაყოფას, ცომის გუნდების დატენიანებას ორთქლით, დაყოვნებას და ცხობას,ამას- თან, დალბობა ხორციელდება შემთბარი გამდინარე წყლით.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A21D13/02 (Browse shelf(Opens below)) U 2001 826 Y Not for loan 2015-2110

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ხერხი, ითვალისწინებს მთლიანი ხორბლის მარცვლის წყლით გარეცხვას, დალბობას, დაქუცმაცებას, სარეცეპტურო კომპონენტებით გამდიდრებული მასისაგან ცომის მომზადე- ბას, დაყოფას, ცომის გუნდების დატენიანებას ორთქლით, დაყოვნებას და ცხობას,ამას- თან, დალბობა ხორციელდება შემთბარი გამდინარე წყლით.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.