პურ-ფუნთუშეულის დასამზადებელი ცომის კომპოზიცია კონსტანტინე ჩახუნაშვილი, ვიქტორ მოროშკინი, ირაკლი კალანდი, გიორგი ჩახუნაშვილი.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2000 08 10 #15Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვ. ; ცხრილი : 1Patent information: 672, Y, 2000-08-10, published, SakpatentiOther title:- = Composition for Preparing Paste for Bakery Foods : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2000 672 Y : (51) A 21 D 2/36 (IPC, 2006) /0
- A21D2/36
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A21D2/36 (Browse shelf(Opens below)) | U 2000 672 Y | Not for loan | 2015-2111 |
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
კომპოზიცია შეიცავს მას.%: 60-61 ფქვილს, 0,6-0,8 საფუარს, 0,78-0,79 მარილს, 0,5-1,0 მცენარეული ცილოვანი დანამატის სახით ყვავილის მტვრის ფხვნილს, და- ნარჩენს-წყალს.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.