National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

პურ-ფუნთუშეულის დასამზადებელი ცომის კომპოზიცია კონსტანტინე ჩახუნაშვილი, ვიქტორ მოროშკინი, ირაკლი კალანდი, გიორგი ჩახუნაშვილი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2000 08 10 #15Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვ. ; ცხრილი : 1Patent information: 672, Y, 2000-08-10, published, SakpatentiOther title:
  • = Composition for Preparing Paste for Bakery Foods : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2000 672 Y : (51) A 21 D 2/36 (IPC, 2006) /0
Subject(s): Other classification:
  • A21D2/36
Online resources: Summary: კომპოზიცია შეიცავს მას.%: 60-61 ფქვილს, 0,6-0,8 საფუარს, 0,78-0,79 მარილს, 0,5-1,0 მცენარეული ცილოვანი დანამატის სახით ყვავილის მტვრის ფხვნილს, და- ნარჩენს-წყალს.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A21D2/36 (Browse shelf(Opens below)) U 2000 672 Y Not for loan 2015-2111

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

კომპოზიცია შეიცავს მას.%: 60-61 ფქვილს, 0,6-0,8 საფუარს, 0,78-0,79 მარილს, 0,5-1,0 მცენარეული ცილოვანი დანამატის სახით ყვავილის მტვრის ფხვნილს, და- ნარჩენს-წყალს.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.