National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

პურის წარმოების ხერხი ზურაბ ჩხეიძე, ანზორ ჭლიკაძე, იოსებ კუხიანიძე.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 1999 09 05 #10Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 2 გვPatent information: 507, Y, 1999-09-05, published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Production of Bread : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 1999 507 Y : (51) A 21 D 8/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A21D8/00
Online resources: Summary: ხერხი ითვალისწინებს ცომის მოზელვას ფქვილის, 0,15-2,0 გ/ლ იოდის შემცველი წყლის, მარილის და საფუვრის შერევით, ცომის დაყოფას ნაჭრებად, ნაჭრების ფორმირებას, მათ დაყოვნებას და გამოცხობას.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A21D8/00 (Browse shelf(Opens below)) U 1999 507 Y Not for loan 2015-2112

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ხერხი ითვალისწინებს ცომის მოზელვას ფქვილის, 0,15-2,0 გ/ლ იოდის შემცველი წყლის, მარილის და საფუვრის შერევით, ცომის დაყოფას ნაჭრებად, ნაჭრების ფორმირებას, მათ დაყოვნებას და გამოცხობას.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.