ბოგვერაძის ნამცხვრის დამზადების ხერხი ვალერ ბოგვერაძე.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45):2012 03 26 #6Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვPatent information: 1715, Y, 2012-03-26, published, SakpatentiOther title:- = METHOD FOR PREPARATION OF BOGVERADZE CAKE : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2012 1715 Y : (51) A 23 G 3/00 (IPC, 2006)
- A23G3/00
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A23G3/00 (Browse shelf(Opens below)) | U 2012 1715 Y | Not for loan | 2015-2152 |
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
ხერხი ითვალისწინებს სარეცეპტურო ინგრედიენტების შერევას, ცომის მოზელას, დაყოვნებას, ცომის მოთავსებას სხვადასხვა ხილის ნახევარი ფორმის ყალიბებში, ყალიბიდან ცომის გადატანას თუნუქის ფურცელზე და ორთქლის რეზერვუარში მოთავსებას 40 - 60 წთ-ის განმავლობაში, შემდეგ გამოცხობას 70 - 130°C ტემპერატურის პირობებში 10 - 20 წთ-ის განმავლობაში, გაციებას 12 სთ-ის განმავლობაში, გამომცხვარი სხვადასხვა ხილის ნახევარი ფორმის ბისკვიტის შიგნიდან ზედმეტი ცომის ამოჭრას, კრემის მოთავსებას თითოეული ხილის ნახევარი ფორმის ბისკვიტზე, კრემწასმული ორი ერთნაირი ხილის ნახევარი ფორმის ბისკვიტის შეერთებას და გაფორმებას.
There are no comments on this title.