National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ბოგვერაძის ნამცხვრის დამზადების ხერხი ვალერ ბოგვერაძე.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45):2012 03 26 #6Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვPatent information: 1715, Y, 2012-03-26, published, SakpatentiOther title:
  • = METHOD FOR PREPARATION OF BOGVERADZE CAKE : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2012 1715 Y : (51) A 23 G 3/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23G3/00
Online resources: Summary: ხერხი ითვალისწინებს სარეცეპტურო ინგრედიენტების შერევას, ცომის მოზელას, დაყოვნებას, ცომის მოთავსებას სხვადასხვა ხილის ნახევარი ფორმის ყალიბებში, ყალიბიდან ცომის გადატანას თუნუქის ფურცელზე და ორთქლის რეზერვუარში მოთავსებას 40 - 60 წთ-ის განმავლობაში, შემდეგ გამოცხობას 70 - 130°C ტემპერატურის პირობებში 10 - 20 წთ-ის განმავლობაში, გაციებას 12 სთ-ის განმავლობაში, გამომცხვარი სხვადასხვა ხილის ნახევარი ფორმის ბისკვიტის შიგნიდან ზედმეტი ცომის ამოჭრას, კრემის მოთავსებას თითოეული ხილის ნახევარი ფორმის ბისკვიტზე, კრემწასმული ორი ერთნაირი ხილის ნახევარი ფორმის ბისკვიტის შეერთებას და გაფორმებას.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23G3/00 (Browse shelf(Opens below)) U 2012 1715 Y Not for loan 2015-2152

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ხერხი ითვალისწინებს სარეცეპტურო ინგრედიენტების შერევას, ცომის მოზელას, დაყოვნებას, ცომის მოთავსებას სხვადასხვა ხილის ნახევარი ფორმის ყალიბებში, ყალიბიდან ცომის გადატანას თუნუქის ფურცელზე და ორთქლის რეზერვუარში მოთავსებას 40 - 60 წთ-ის განმავლობაში, შემდეგ გამოცხობას 70 - 130°C ტემპერატურის პირობებში 10 - 20 წთ-ის განმავლობაში, გაციებას 12 სთ-ის განმავლობაში, გამომცხვარი სხვადასხვა ხილის ნახევარი ფორმის ბისკვიტის შიგნიდან ზედმეტი ცომის ამოჭრას, კრემის მოთავსებას თითოეული ხილის ნახევარი ფორმის ბისკვიტზე, კრემწასმული ორი ერთნაირი ხილის ნახევარი ფორმის ბისკვიტის შეერთებას და გაფორმებას.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.