National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

შოკოლადის კრემის მიღების ხერხი დოდო თავდიდიშვილი, მანანა ქარჩავა.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2007 07 25 #14Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 1361, Y, 2007-07-25, published, SakpatentiOther title:
  • = METHOD FOR PRODUCTION OF CHOCOLATE CREAM : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2007 1361 Y : (51) A 23 G 1/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23G1/00
Online resources: Summary: ხერხი ითვალისწინებს შედღვებილ კარაქში შაქრის ფქვილისა და შესქელებული რძის დამატებას, დღვებას მსუბუქი, ჰაეროვანი მასის მიღებამდე, შემდეგ კაკაოს ფხვნილის, ვანილინის, კონიაკის, ან სადესერტო ღვინის დამატებას და განმეორებით დღვებას, ამასთან, კარაქს შედღვების დროს ემატება წყლისა და გააქტიურებული ნახშირის ნარევი (20-25): 1 თანაფარდობით 0,5-1,0%-ის ოდენობით 10კგ კრემზე.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23G1/00 (Browse shelf(Opens below)) U 2007 1361 Y Not for loan 2015-2203

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ხერხი ითვალისწინებს შედღვებილ კარაქში შაქრის ფქვილისა და შესქელებული რძის დამატებას, დღვებას მსუბუქი, ჰაეროვანი მასის მიღებამდე, შემდეგ კაკაოს ფხვნილის, ვანილინის, კონიაკის, ან სადესერტო ღვინის დამატებას და განმეორებით დღვებას, ამასთან, კარაქს შედღვების დროს ემატება წყლისა და გააქტიურებული ნახშირის ნარევი (20-25): 1 თანაფარდობით 0,5-1,0%-ის ოდენობით 10კგ კრემზე.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.