Normal view MARC view ISBD view

ბიოლოგიურად აქტიური საკვები პროდუქტის დამზადების ხერხი ზურაბ ასათიანი.

Contributor(s): ასათიანი, ზურაბ გამომგონებელი | საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი.
Material type: materialTypeLabelBookპატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2007 07 25 #14.Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 5 გვ.Patent information: 1363, Y, 2007-07-25, published, SakpatentiOther title: = METHOD FOR PRODUCTION OF BIOLOGICALLY ACTIVE FOODSTUFF : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2007 1362 Y : (51) A 23 G 3/00 A 23 L 1/08 (IPC, 2006).Subject(s): კვების მრეწველობა | საკონდიტრო წარმოება | მარცვლეული | თხილი | ნიგოზი | თერმული დამუშავებაOnline resources: Search patent description for the utility model here Summary: ხერხი ითვალისწინებს ნიგვზის ან თხილის გულის დაქუცმაცებას, მოხალვას, შემდეგ თაფლის თბურ დამუშავებას და მასში მოხალული ნიგვზის ან თხილის გულის შერევას, ამასთან, თბურ დამუშავებას ახორციელებენ თაფლის შეთბობით, ხოლო დაქუცმაცება წარმოებს ნიგვზის და/ან თხილის გულის და/ან დამატებით წაბლის ნაყოფის მოხალვის შემდეგ, ამასთან, შემთბარ თაფლში დაქუცმაცებული ნიგვზის შერევა ხდება შემდეგი თანაფარდობით 1: (0,7-1,1), თხილისა 1: (0,9-1,5), ხოლო წაბლისა 1: (0,9-1,1).
List(s) this item appears in: ბიოპროდუქტები
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2
კორპ. 2, საცავი
A23G3/00 (Browse shelf) U 2007 1362 Y Not for loan

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ხერხი ითვალისწინებს ნიგვზის ან თხილის გულის დაქუცმაცებას, მოხალვას, შემდეგ თაფლის თბურ დამუშავებას და მასში მოხალული ნიგვზის ან თხილის გულის შერევას, ამასთან, თბურ დამუშავებას ახორციელებენ თაფლის შეთბობით, ხოლო დაქუცმაცება წარმოებს ნიგვზის და/ან თხილის გულის და/ან დამატებით წაბლის ნაყოფის მოხალვის შემდეგ, ამასთან, შემთბარ თაფლში დაქუცმაცებული ნიგვზის შერევა ხდება შემდეგი თანაფარდობით 1: (0,7-1,1), თხილისა 1: (0,9-1,5), ხოლო წაბლისა 1: (0,9-1,1).

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2017

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას